fbpx
Wednesday, May 31, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri TurdaDe un an și două luni, Poliția Municipiului Turda „ține la sertar”...

De un an și două luni, Poliția Municipiului Turda „ține la sertar” dosarul bărbatului invalid, călcat de autogunoieră, la Iara

spot_img

O pată neagră pe imaginea Poliției Municipiului Turda, De mai bine de un an, polițiștii turdeni nu au mișcat un deget în cazul unui bărbat călcat de mașina de gunoi, la Iara.

În septembrie 2021, Poliția Cluj anunța că o persoană a fost rănită în comuna Iara, în jurul orei 13:40.

În 6 septembrie a.c., în jurul orei 13.40, pe DJ 107 M, în localitatea Iara a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia o persoană a fost transportată la o unitate medicală.

Din primele date, conducătorul unei autoutilitare de ridicare a gunoiului menajer, în vârstă de 68 de ani, din Turda, aflându-se în parcare unei stații de carburant, la punerea în mișcare a vehiculului, ar fi surprins și accidentat un bărbat de 66 de ani, din aceeași localitate, care se afla în scaun destinat persoanelor cu dizabilități, pe partea carosabilă, în calitate de pieton.

În urma evenimentului, pietonul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri și investigații de specialitate.

Rezultatul testărilor cu aparatul etilotest au fost negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Cluj în momentul respectiv.

Ei bine, bărbatul călcat de gunoieră spune că n-a primit nici o înștiințare de la Poliția Municipiului Turda.

Subsemnatul, invalid fiind în scaun cu rotile, am fost călcat de către autospeciala de gunoi în luna septembrie a anului 2021. Incidentul s-a petrecut în com lara, jud. Cluj. 

Brigada rutieră a poliției Turda s-a sesizat din oficiu cu privire la faptă. 

Cu toate acestea de la acel moment și până în prezent nu s-a mai întreprins nici un act de cercetare penală, nu a fost audiat nici conducătorul auto şi nici subsemnatul. Toată această neglijență și nepăsare din partea autorităților competente se datorează faptului că fiul şoferului autospecialei lucrează la poliţia Turda. 

Mi se pare că îmi sunt grav încălcate toate drepturile întrucât în mod normal trebuia deja să fiu audiat și întrebat dacă înțeleg să formulez plangere penală, să se dispună efectuarea unei expertize medico-legale şi alte acte de procedură care să ducă la soluţionarea dosarului penal. 

Nu s-a întâmplat nimic în acest dosar penal. 

Solicit aşadar prin intermediul dumneavoastră să punem lumină asupra acestor abuzuri făcute de către Poliția Turda, dar și Parchetul e pe lângă Judecătoria Turda, să cunoască opinia publică faptul că nu există respect și preocupare față de siguranţa cetăţenilor”, precizează Popa Adrian.

De asemenea, avocatul bărbatului afirmă că fiul bărbatului de pe autogunoieră ar fi angajat al Poliției Municipiului Turda.

În dosar e numai ordonanța de începere a urmăririi penale în REM, niște planșe fotografice și rezultate etilotest. Nu s-a cerut nicio expertiză medic-olegală. nimic.

Am înțeles că fiul conducătorul auto a autospecialei de gunoi lucrează la Poliția Turda”, a acuzat avocatul Marius Luca.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: