fbpx
HomeȘtiri din TurdaDe neiertat! Atac ABOMINABIL la adresa jurnalistului, Marian Oprea
spot_img
spot_img

De neiertat! Atac ABOMINABIL la adresa jurnalistului, Marian Oprea

- Publicitate -
spot_img

Cine-l cunoaște cu adevărat pe jurnalistul, Marian Oprea, știe ce fel de om fain și amuzant este, dar dincolo de aceste aspecte, colegul nostru este un om educat, pregătit și cu foarte multă cultură generală.

Absolvent al facultății de Psihologie din cadrul Universității Babeș Bolyai, Marian Oprea denotă o inteligență ieșită din comun, fiind un individ open-minded, a cărui sclipiri reies, îndeosebi, în momentele în care acesta se exprimă verbal.

Se pare că, pentru administratorii paginii „Sesizări Turda” (cont asociat organizației T9 și USR Turda), Marian Oprea nu este altceva decât „o mizerie PSD-istă”.

Astfel, deoarece jurnalistul a avut „neobrăzarea” de a se exprima liber în chestiunea protejării mediului înconjurător, retardații mintali cu accente de pedofili care gestionează pagina „Sesizări Turda”, au lansat un atac josnic și mizerabil la adresa colegului nostru de breaslă.

„O mizerie nereciclabila e Marian Oprea, un lingau psd-ist nationalist. Mai are putin si o sa-l vedem la lopata.

Distribuie un raspuns a unui om pentru fata suedeza de 16 ani, Greta Thunberg, care cere masuri pentru oprirea incalzirii globale. Cearta tinerii, minorii ca ei sa ia masuri anti poluare si dupa aceea sa protesteze.

Raspunsul este penibil si toti turdenii care au dat laic si share la asa ceva sunt repetenti. Peste 100 de laicuri si 20 de distribuiri.” , a fost derapajul cu puternice accente schizofrenice a celor de la „Sesizări Turda”, PAGINĂ care, în trecutul nu prea îndepărtat, făcea reclamă asociației T9.

Prin urmare, turdeni, dacă sunteți deschiși la minte precum Marian Oprea, nu sunteți altceva decât niște repetenți, cel puțin dacă este să ne luăm după scursurile neo-marxiste din spatele acestei pagini.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: