fbpx
Wednesday, May 31, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeCluj NewsDe Dragobete…cumătra vulpe la întâlnire cu jandarmii

De Dragobete…cumătra vulpe la întâlnire cu jandarmii

spot_img

O vulpe aflată într-un autoturism parcat în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca a fost capturată și relocată în habitatul acesteia de către jandarmii și voluntarii din cadrul Organizației pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului.

Vineri seara, în urma unui apel la SNUAU 112,  un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj a fost anunţat de către dispeceratul unităţii cu privire la faptul că o persoană a zărit o vulpe în interiorul autoturismului personal, aflat într-o parcare din cartierul Mănăştur.

Jandarmii clujeni au plecat spre locul indicat, unde cu ajutorul materialelor din dotare au reuşit să captureze musafirul nepoftit, care nu se afla la prima ,,vizită” în acel loc.

Dată fiind relația de colaborare dintre Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj cu Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului  (OPMCB), jandarmii au luat legătura cu reprezentantul acestei asociații, în vederea relocării vulpii în habitatul ei, departe de zona locuită.

Apreciem răbdarea și înțelegerea proprietarului mașinii, caz care poate constitui exemplu de bune practici pentru orice cetățean care poate suferi pagube sau chiar vătămări în urma interacțiunii cu un animal sălbatic.

 

 

 

INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

spot_img
spot_img
spot_img
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: