spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

De ce ii infiereaza Liliana Moldovan pe Dan Lepes si Sebastian Constantea?

spot_img

Ieri, in mediul politic de la Ceanu Mare s-au produs doua evenimente majore, in contextul alegerilor locale din acest an.

In primul rand, aspress.ro a publicat stirea privind iminenta candidatura a lui Sebastian Constantea la Primaria Ceanu Mare.

Apoi, spre seara, fosta primarita, Liliana Moldovan, a declansat un atac vehement la adresa lui Constantea si a consilierului local, Dan Lepes.

“Dragi prieteni am aflat și eu ,,pe surse,,că tot e la modă expresia,că cel mai mare bișnițar din comună e ,,Jamila de Ceanu -Mare,,.Uite așa am aflat că dansul e și consilier din partea actualei conduceri,dar în ultima vreme nu mai cumpăra zdrențe de carne sa bage în mate să facă salam,ci ne servește niște poze cu platouri (pe care orice gospodină din comună le face cât bați doua și mult mai gustoase că sunt din propria gospodărie),pe care le vinde scump ,am aflat ,,pe surse,,.De aceea zic dragi cenani că e mai bine să vă preparați singuri platourile care cu siguranță sunt BIO.Si uite așa, omul acesta trăiește de ani de zile cu platourile,mai cheamă câte un șefulet să deguste,mai face câte un porc la proțap în campanii electorale, în special la familii sărace și marginalizate,le mai duce câte o tuiculita pe la înmormântări și trăiește bine mersi pe spatele altora !Dar ce sa vezi ca în ultima vreme, pentru ca vezi doamne ,campania electorală bate la ușă s-a gândit cum să îi mai încurce el pe cenani că doar ține la fraieri.Și uite-așa a scos el din mânecă pe marele SUBINGINER din Sopor să candideze ca primar.Nici o problemă, dar nu e mai bine să mergeți voi pe la Frata cu această propunere ?că omul e de loc de pe acolo.Daca cei din Frata nu îl vor,de ce l-ar vrea cenanii ?Eu zic stimabile că ar fi mai bine să te duci la biblioteca,să mai citești câte o carte că oricum în aproape 4 ani de mandat nu am văzut nici măcar o dată o prezentare în consiliu o situație a cititorilor la biblioteca comunală pe care nu o vizitează NIMENI.Poate în acest fel îți va pica în mâna o carte din care să înveți să nu mai râzi de oameni că deocamdată de atâta ai dat dovadă. Sper să nu îți mai ofere nimeni șansa de fi consilier și cu atit mai puțin viceprimar funcție pe care ți-ai dorit-o întotdeauna dar nu ai vazut-o și nici nu ai să o vezi .Printre altele nu e frumos să îți lași primarul acum cind vezi că situația nu e deloc roz !”, a fost atacul Lilianei Moldovan.

Dar… de ce acest atac?

Pai ceea ce aspress.ro nu a scris este PARTIDUL din partea caruia vrea Constantea sa candideze – PNL.

Acelasi PNL care, in 2020 se dezicea de Virgil Pacurar si o primea, cu flori si gratie, pe Liliana Moldovan, care avea sa piarda alegerile cu brio.

Deci, dupa ce au adus-o in partid, acum vor sa de dezica de ea si sa dea candidatura lui Constantea…

Dar, cu Lepes ce are Liliana Moldovan? Pai Lepes este PRINCIPALUL sustinator al lui Constantea… chiar daca este consilier local PMP, acelasi partid ca primarul – Virgil Pacurar.

Curat, murdar… intortochiate sunt caile tradarii politice!

spot_img
spot_img
spot_img