27.3 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaDaVincierii s-au întors acoperiți de medalii, de la o nouă competiție de...

DaVincierii s-au întors acoperiți de medalii, de la o nouă competiție de debate

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Probabil cea mai atipică asociație din Turda, The DaVinci System, copiii cei faini care sunt „croiți pentru haos”, au repurtat o nouă serie de victorii în competițiile lor favorite, cele de „debate”.

Ne întoarcem din nou cu vești bune, după un weekend foarte fain și plin de dezbateri <3

Leo, Ovidiu, Patricia și George au participat la Competiția Națională de Dezbateri Academice pentru Studenți #OFD găzduită de Facultatea de Drept UBB Cluj. Aceștia au discutat numeroase teme interesante precum rolul persoanelor influente în știință și politică, globalizare, dezvoltarea statelor din lumea a 3-a și migrație.

După o serie de dezbateri cel puțin interesante, Leo și Patricia s-au calificat în finala competiției unde au discutat intens despre referendumul pentru justiție care va avea loc în data de 26 Mai. Aceștia se întorc acasă finaliști precum și cu mențiuni în topul individual, unde Patricia s-a clasat pe locul 10 și Leonardo a reușit să fie cel de-al doilea cel mai bun vorbitor al competiției.

Mulțumim BBU Debate Society pentru că sunteți principalul motor al dezbaterilor studențești în România. ❤”, scrie Asociația The DaVinci System Turda.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: