spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Daniel Buda, europarlamentar și președintele PNL Cluj: “Îndrăznește să crezi! În România lui Dragnea, Dăncilă și Tăriceanu, românii își construiesc singuri autostrăzi și spitale. Asta în timp ce miliarde de euro fonduri europene stau necheltuite din cauza incompetenței PSD-ALDE!

Inițiativa atreprenorului sucevean de a construi singur 1 km de autostradă în semn de protest față de imobilismul cronic al Guvernului PSD-ALDE de a investi în infrastructură, este un bun prilej de a-i trezi la realitate pe Dragnea, Dăncilă, Tăriceanu dar mai ales pe noul și totuși vechiul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc.

La fel cum inițiativa celor două doamne de la Asociația “Dăruiește Viața” care construiesc un spital oncologic pentru copii, din fonduri private, ar fi trebuit să o impulsioneze pe ministrul Sănătății, doamna Sorina Pintea și pe ceilalți predecesori ai săi, să folosească măcar fondurile europene puse la dispoziție de Comisia Europeană, pentru a construi Spitalele Regionale de Urgență din Cluj, Iași și Craiova. În ultimii 30 de ani, în România nu a fost contruit niciun spital nou din fonduri publice iar la capitolul autostrăzi ne putem “mândri” doar cu 806 km finalizați la sfârșitul anului 2018.

Preocupați doar să își albească dosarele prin ciopârțirea legilor justiției, coaliția PSD-ALDE a uitat complet care este scopul și rostul la guvernare iar adevăratele probleme și priorități ale românilor nici măcar nu se mai află la punctul “diverse” pe agenda lui Dragnea. În data de 15 martie, la ora 15, simpli cetățeni, antreprenori și transportatori își vor opri activitatea pentru 15 minute în semn de protest față de nepăsarea PSD-ALDE în ceea ce privește investițiile în infrastructura de transport.

Din păcate, vor fi șanse reduse ca cei din fruntea țării să fie mișcați de acest demers, așa cum nu au fost mișcați de protestele cetățenilor față de Ordonanța 13 sau față de abuzurile împotriva celor care au protestat pașnic în 10 august. 


Însă, dacă speranța moare ultima, merită să ne punem speranța în speranță că acest guvern toxic și incompetent nu va nenoroci iremediabil România. 
Foto: Adevărul

spot_img
spot_img
spot_img