fbpx
spot_img

Cursuri de autoapărare, pentru femei, organizate de IPJ Cluj

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Ca prim moment în celebrarea alături de comunitatea clujeană a 200 de ani de atestare documentară a Poliției Române, în perioada 14 – 18 martie a.c., cu sprijinul Clubului Sportiv Politehnica Cluj-Napoca și al domnului profesor dr. Liviu Crișan, președinte al WUKF – World Union of Karate-Do Federations, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a organizat cursuri de autoapărare, destinate siguranței femeii.

 

Motivația a fost susținută de celebrarea feminității în anotimpul primăvăratic, dar și de dorința de reîmprospătare a  inițiativelor de prevenire și combatere a violenței împotriva femeilor.

 

De asemenea, este cunoscut faptul că în viața de zi cu zi se pot ivi situații spontane, în care necesitatea unor cunoștințe minime în ceea ce privește metodele specifice, de asigurare a integrității fizice, pot deveni cruciale. Tehnicile de autoapărare nu se limitează doar la o anumită forță, viteză sau agilitate, ci și la capacitatea de analiză și reacție adecvată.

 

Inițiativa polițiștilor clujeni a fost îmbrățișată de aproximativ 100 de doamne și domnișoare, care, sub îndrumarea polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj, au învățat și aplicat, timp de o săptămână, metode de autoapărare.

 

Astfel, în perioada 14 – 18 martie a.c., zilnic între orele 12.00 – 14.00 și 14.00 – 16.00, sala de sport din incinta Bazinului Olimpic din Cluj-Napoca, a fost locul în care practica a venit în susținerea teoriei pe linia prevenirii violenței împotriva femeii.

 

Felicitări cursantelor! Fie ca săptămâna petrecută alături de noi, în practică și cunoaștere, să vă fie roditoare, toată viața !

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Anunț important pentru proprietarii de terenuri din municipiul Turda!

Vă reamintim că arderea resturilor vegetale sau a altor tipuri de deșeuri este complet interzisă, în conformitate cu...

Clienții Băncii Transilvania Câmpia Turzii – ÎN PERICOL

În cursul serii de ieri, RefleqtMedia a publicat imagini și fotografii cu o persoană aflată în stare de...

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda 

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 20.03.2023 între orele 13.00 – 16.00,...

PERCHEZIȚII LA O GRUPARE CARE DISTRIBUIA DROGURI ÎN ȘCOLI

Astăzi, 20 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare...
%d bloggers like this: