26 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaCum și-a bătut joc de turdeni Electrica înainte de Crăciun

Cum și-a bătut joc de turdeni Electrica înainte de Crăciun

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Zilele de iarnă sunt sinonime cu zile fără curent electric pentru mulți dintre turdeni, însă înainte de sărbători, situația a fost cu adevărat oribilă.

În noaptea dintre 22 și 23 decembrie, mai multe străzi ale Turzii au rămas fără energie electrică, fără ca nimeni să intervină pe tot parcursul nopții.

Astfel, oamenii au fost nevoiți să stea la lumânare și înveliți în plapume și pături, nefuncționându-le centralele termice.

„Odioasa Electrica Turda! Nu are echipa de remediere incidente dupa ora 23.00!!

Iata ca a trecut, cu chiu cu vai, o noapte in care cetatenii de pe strada Baritiu (poate si de pe alte strazi adiacente) au stat chirciti sub plapuma, regretand amarnic incompetenta, lipsa de organizare si neseriozitatea celor de la Electrica! Concret: dupa o pana de curent petrecuta la ora 21, si remediata dupa o ora, curentul a cazut din nou la ora 23.14 si nu a revenit toata noaptea! Acum este ora 8.00 si stam in frig, privind zorile care se ingana, asteptand in van marea inventie a lui Tesla si Edison. Vorbim de varstnici si copii mici, care au fost nevoiti sa stea in frig!

Dincolo de disconfortul produs, tipic pentru lumea in care traim, deranjant pana la ultima limita a suportabilului este raspunsul pe care l-am primit la sesizarea din aceasta dimineata (dupa alte sesizari facute in noapte, la celebrul telefon 0264929, unde asculti muzica buna la robot, pana cand, intr-un tarziu, cineva se invredniceste sa te asculte!): ELECTRICA TURDA NU ARE ECHIPA DE INTERVENTIE DUPA ORA 23.00! Deci, indiferent pe ce strada locuiti, daca pica reteaua de curent dupa ora 23:00, trebuie sa asteptati dimineata, dupa ora 07:00, cand echipele vor incepe remedierea problemei! Nu ma intereseaza cine este director la Electrica Turda, desi acest post a fost acordat mai cu seama politic si nu dupa criteriul meritocratiei (!), dar atata lipsa de organizare si competenta nu este permisa!! Si atata lipsa de respect fata de cei care platesc factura Electrica!! Impardonabil!

Sunt suparat, nu neaparat pentru ca nu am avut curent o noapte intreaga, ci mai cu seama datorita lipsei de respect si responsabilitate a Electrica Turda fata de turdeanul care plateste facturi!

Oare gasim un avocat interesat de aceasta speta, in asa fel incat sa determinam Electrica Turda sa aiba echipa de interventie de noapte! I se poate intampla oricui! Ar fi o chestiune de civism.

#ElectricaTurdasilipsaderespectfatadeplatitori
#ElectricaTurdasistatulinfrignoaptea
#ElectricaTurdavremechipadeinterventiedenoapte

P.S: A venit curentul dupa 9 ore! Echipa de zi, ca de noapte nu este, s-a deplasat la locul incidentului si a remediat problema in mai putin de o ora! Pentru asta a trebuit sa stam in frig o noapte intreaga! Platiti ore suplimentare si sporuri de noapte, domn’ director, nu va jucati cu sanatatea si nervii turdenilor! Daca va depaseste functia, puteti sa demisionati! Mai mare rusinea!

Update: La 9:37 s-a intrerupt din nou curentul! Ziua e ca noaptea! Cum pot fi instalati in functii toti incompetentii?!

Update 2: A venit pe la 10:00 curentul. Acum pare stabil. Nu stiu la noapte ce va fi…”, a scris fostul consilier local liberal, Ciprian Rigman

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: