fbpx
spot_img

Cultele și ONG-urile din Câmpia Turzii primesc finanțările din 2022 … la finele anului

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

DISPOZIȚIE

Nr.  990 din 11.10.2022

privind convocarea Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii în ședință extraordinară

 

 

Primarul Municipiului Câmpia Turzii;

În conformitate cu prevederile art.133 și art.134 din O.U.G nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare;

Ținând seama de dispozițiile art.155 și art.196 alin.(1) lit.b) din O.U.G. nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare;

 

DISPUNE:

 

Art.1. Se convoacă, de îndată în ședință extraordinară, Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, pentru ziua de Miercuri 12.10.2022 ora 10:00.

Art.2. Ședința va avea loc prin mijloace electronice de comunicare, prin intermediul platformei online de videoconferință Cisco Webex, cu proiectul de ordine de zi anexat, care face parte integrantă din prezenta dispoziție.

Art.3. Materialele înscrise pe proiectul ordinii de zi vor fi puse la dispoziția consilierilor din Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii  în format electronic, pe e-mail.

Art.4. Asupra proiectelor de hotărâri înscrise în proiectul ordinii de zi există posibilitatea formulării și depunerii de amendamente.

Art.5. Comunicarea prezentei dispoziții se face prin grija Serviciului Juridic.

     

 

PRIMAR,                                                      

Dorin Nicolae LOJIGAN                                         

 

CONTRASEMNEAZĂ:

SECRETAR GENERAL

  Nicolae ȘTEFAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Anexa la Dispoziția nr. 990 din 11.10.2022       

 

PROIECT ORDINE DE ZI

 

  1. Proiect de hotărâre privind alocarea unor forme de sprijin financiar de la bugetul local al Municipiului Câmpia Turzii pentru ASOCIAȚIA AUTISM CÂMPIA TURZII.

 

  1. Proiect de hotărâre privind alocarea unor forme de sprijin financiar de la bugetul local al Municipiului Câmpia Turzii pentru ASOCIAȚIA PACIENȚILOR CU AFECȚIUNI HEPATICE TRANSILVANIA.

 

  1. Proiect de hotărâre privind alocarea unor forme de sprijin financiar de la bugetul local al Municipiului Câmpia Turzii pentru ASOCIAȚIA ACTIV PENTRU TINE.

 

  1. Proiect de hotărâre privind alocarea unor forme de sprijin financiar de la bugetul local al Municipiului Câmpia Turzii pentru BISERICA PENTICOSTALĂ BUNUL SAMARITEAN CÂMPIA TURZII, în vederea realizării activităților proiectului “Amenajarea curții interioare cu pavaj”, în anul 2022.

 

  1. Proiect de hotărâre privind alocarea unor forme de sprijin financiar de la bugetul local al Municipiului Câmpia Turzii pentru PAROHIA ORTODOXĂ NR. 2 CÂMPIA TURZII, în vederea realizării activităților proiectului “Activități de reparații și restaurare biserică”, în anul 2022.

 

  1. Proiect de hotărâre privind alocarea unor forme de sprijin financiar de la bugetul local al Municipiului Câmpia Turzii pentru PAROHIA REFORMATĂ CÂMPIA TURZII, în vederea realizării activităților proiectului “Lucrări de renovare la casa paznicului de cimitir”, în anul 2022.

 

 

PRIMAR,                                                                          

Dorin Nicolae LOJIGAN                                            

 

AVIZAT,

 SECRETAR GENERAL

   Nicolae ȘTEFAN

 

 

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Magazin din Campia Turzii, amendat dupa ce vindea haine contrafacute

Magazinul Gamos Com din Campia Turzii, situat pe strada Vasile Alexandri, nr. 7A, s-a ales cu amenda din...

I&C Transilvania Constructii angajeaza deservent incarcator frontal

S.C. I&C Transilvania Constructii S.R.L. angajează Volist - Deservent încărcător frontal.   Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Cerinte:     experiență manipulare încărcător...

Transilvania Impact angajeaza la Campia Turzii

Angajam excavatorist cu experiență. Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Informații la telefon: 0760 233 617. resurseumane@transilvaniaimpact.ro  . . . #angajari #locuridemunca #transilvaniaimpact #icti

Pompierii clujeni atrag atenția! Incendiile de vegetație pot ucide!

Numai anul trecut am intervenit în județul Cluj la peste 900 de incendii de vegetație uscată, fiind printre...
%d bloggers like this: