fbpx
spot_img
spot_img

Culmea megalomaniei – Tișe eliberează 4 certificate de urbanism și se laudă că „modernizează infrastructura educațională”

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

În această după-amiază, cel mai megaloman birou de presă din județul Cluj, cel al președintelui CJ Cluj, Alin Păunel Tișe, a remis un comunicat de presă intitulat ”Demersuri pentru modernizarea infrastructurii educaționale din satele clujene”.

Automat ne-am gândit la vreun proiect inițiat de Consiliul Județean Cluj prin care tinerii din satele clujene vor merge la școală cu Segway, vor învăța pe tablete și vor asculta muzică de relaxare în pauze, iar pauzele se vor desfășura în SPA-uri.

Defapt, Tișe a eliberat 4 certificate de urbanism pentru modernizarea a patru unități de învățământ, MODERNIZĂRI CARE VOR FI FĂCUTE PE BANII ADMINISTRAȚIILOR LOCALE.

Plus de-asta, Păunel al Clujului s-a apucat să insereze și un citat propriu în comunicatul de presă: „Investițiile în infrastructura educațională din aceste localități au rolul de a contribui la creșterea gradului de acces al copiilor la educație. Dorința noastră este ca, și în mediul rural, copiii aflați la început de drum să poată învăța într-un ambient cât mai plăcut și curat, care să îndeplinească toate cerințele desfășurării unui proces educativ civilizat” – ca și cum și ca și când el ar fi tartorele investiției – nimic mai penibil.

Știm, suntem răi, dar nu mai putem tolera megalomania și prostia!

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: