spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Culiță, criminalul! A omorât un om, în Reșița, tot într-un accident rutier!

Trecutul pe care manelistul arogant, Culiță Sterp, părea că o să-l facă uitat, s-a întors împotriva lui, odată cu accidentul săvârșit, în timp ce era beat și drogat, în Cluj Napoca.

Din relatările presei, în urmă cu mai mulți ani, Culiță Sterp a ucis un om, la Reșița!

Am primit un apel de la şoferul dubei cu care a fost tata şi a zis că tatăl şi fratele lui Culiţă sunt la Reşiţa, la mine in staţia de autobuz, şi să cobor că ei vor să stea de vorbă cu mine. Am ajuns să discut cu tatăl lui Culiţă, care mi-a zis în felul următor: «ce s-a întâmplat, s-a întâmplat. Nimic nu îl mai poate aduce pe tatăl tău înapoi, eu sunt conştient de asta, dar hai să ne înţelegem cumva să nu facă copilul meu puşcărie.» Şi eu i-am zis, domnule, nu mai e nimic de discutat. Trebuie să plătească pentru ce a făcut şi nu am ce să discut. Și aia a fost tot, am închis telefonul”, a relatat fiul victimei, potrivit Observator News.

Fiul victimei de atunci descrie felul în care s-a petrecut accidentul.

Era încă un taxi în faţa camionetei tatălui meu, care a reuşit să îl evite şi ei nu au mai reuşit. Cu martori cu tot trebuia să fie un caz simplu. Mama mea a tot insistat la casa de avocatură care ne-a reprezentat că vrea şi ea să ia parte la procese. Doamna a spus da, cum să nu, trebuie să facem o cerere. A doua zi după ce a vorbit cu ei a primit un telefon mama mea. Doamnă, s-a încheiat procesul, tot, el a primit 2 ani cu 6 luni cu suspendare”, a mai spus fiul victimei.

Culiță Sterp a primit pedeapsă fără executare, dar timp de trei ani, până în septembrie 2023, nu mai are voie să comită alte infracțiuni. La mijlocul lunii noiembrie, manelistul a a condus băut şi drogat, provocând un accident la Cluj, în timp ce fugea de poliție. 

Săvârşirea unei noi infracţiuni în perioada termenului de încercare duce aproape sigur sau aproape automat la revocarea acestei suspendări şi dispunerea executării pedepsei. Aici e vorba de infracţiuni comise cu intenţie, prin urmare suspendarea va fi revocată în mod obligatoriu. Practic, la condamnarea anterioară se va adăuga şi cea de acum. Pentru conducere sub influenţa alcoolului pedeapsa este între 1 şi 5 ani, iar pentru fugă de la locul accidentului între 2 şi 7 ani. Sentinţa finală ar putea fi majorată cu o treime pentru că a comis mai multe infracţiuni în acelaşi timp”, a explicat un avocat penalist.

spot_img
spot_img
spot_img