16 C
Turda
Saturday, August 13, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaCu tarife mai mari și cu pubelele pline, Prival Ecologic a făcut...

Cu tarife mai mari și cu pubelele pline, Prival Ecologic a făcut profit pe spatele turdenilor

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

În sfârșit, operatorul de servicii de salubritate, Prival Ecologic Servis SA și-a făcut publice rapoartele financiare aferente anului 2018.

Ei bine, dacă în anul precedent – 2017 – firma înregistra o pierdere de peste 1 milion de lei, anul 2018 a fost unul mai dăruitor, în special datorită tarifelor mărite, practicate de operatorul de salubritate.

Astfel, la finele lui 2018, firma Prival Ecologic Servis a înregistrat un profit de peste 55.000 de lei, ceea ce nu e mult – neapărat – dar e mai mult, de exemplu, decât profitul înregistrat de alți operatori de profil din zonă, cum ar fi Compania de Salubritate din Câmpia Turzii.

Cu toate acestea, situația gestionării deșeurilor de la Turda nu este una roz, în contextul în care mulți turdeni se plâng de faptul că punctele gospodărești nu se golesc la timp, iar gunoaiele zac zile în șir, uneori chiar și pe caldarâm.

De altfel, în urmă cu câteva săptămâni, primarul turdean declara că ia în calcul posibilitatea suspendării contractului cu firma Prival, din pricina neprofesionalismului acestora.

 

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: