spot_img
spot_img

Cu E.ON, vara asta e cu adevărat ELECTRICĂ

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
Ține pasul cu zilele și nopțile de distracție electrizantă! Vino cu noi la Electric Castle și bucură-te de prezența a zeci de artiști ce vor urca pe scenele din Bonțida, timp de 5 zile, în perioada 13-17 iulie: Tweenty One Pilots, Gorillaz, Disclosure și mulți alții.

Va fi un eveniment plin de energie, muzică de bună calitate, artiști de renume mondial, dar și o abordare inedită, mult mai prietenoasă cu mediul.
Înscrie-te în concurs
Câştigă una dintre cele 15 invitaţii duble la Electric Castle

Intră în contul tău E.ON Myline, activează factura electronică direct din aplicație sau de pe eon.ro și poți câștiga o invitație dublă la Electric Castle.
 
Odată activată factura electronică, salvezi 2 copaci, an de an, și câștigi mai mult timp pentru tine, în timp ce faci un bine planetei.   
Activează factura electronică
Dacă ai deja activă factura electronică și folosești aplicația E.ON Myline, nu ai nimic de făcut fiindcă ești deja înscris în tombola cu premii.

Ne vedem la E.ON Home Stage, la … ELECTRIC CASTLE!

Cu energie,
Echipa E.ON

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

24 iunie 2022 – Ziua Iei Să purtăm cu mândrie ia românească!

Legea pentru instituirea zilei de 24 iunie ca „Ziua Iei” a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis și...

13 programe operaționale din perioada 2021-2027 trimise spre aprobare la Comisia Europeană

Documentele care stabilesc orientările strategice pentru atragerea fondurilor europene pentru perioada de programare 2021-2027 au fost prezentate, astăzi,...

Noi reglementări privind construcția școlilor mai sigure și mai moderne

 Ministerul Dezvoltării a actualizat reglementările în vigoare de 25 de ani privind construcția școlilor și liceelor – anunță...

43 DE PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE CONSTITUIREA UNUI GRUP INFRACȚIONAL ORGANIZAT, într-un dosar cu autoturisme de lux!

În această dimineață, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Mureș desfășoară, în 8 județe, 43 de percheziții într-un dosar penal...
spot_img

Citeste toate detaliile focarului COVID19 de la Centrul de Varstnici din Campia Turzii

Focarul COVID19 care va pune Campia Turzii in scenariul galben este la Centrul Rezidential pentru Persoane Adulte, situat pe strada Plopilor din Câmpia Turzii. In...
%d bloggers like this: