spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

❗️Atenție❗️ Circulatie inchisa la Turda

Anunț închidere circulație! 👷‍♂️Pentru desfășurarea în siguranță a lucrărilor de...

(VIDEO) Accident rutier in Campia Turzii

Neadaptarea vitezei la conditiile de drum a cauzat un...

Alertă meteo lângă Turda

După perioada caniculară prin care am trecut, urmează furtunile! ISU...

Înălțați-vă proiectele la noi culmi cu Nacele Cluj!

Ai nevoie să ajungi la înălțime pentru lucrările tale...

Cristina Burciu: Vești bune pentru români: Valoarea nominală a tichetelor de masă pentru angajați se va majora la 40 de lei

Guvernul condus de premierul liberal Nicolae Ciucă continuă în ritm susținut adoptarea măsurilor destinate îmbunătățirii vieții românilor, astfel încât oamenii să fie ajutați corespunzător de către stat pentru a depăși privațiunile din ultima perioadă.


Una dintre politicile publice de sprijinire a populației, ce va fi aplicată în scurt timp, este majorarea tichetelor de masă pentru angajați, care va atinge valoarea de 40 de lei. Procedurille în vederea introducerii acestei decizii sunt în plină desfășurare, fiind pe masa de lucru a ministerelor responsabile, creșterea urmând să intre în vigoare începând cu data de 1 iulie a.c..


În mod evident, dezvoltarea României este direct proporțională cu dinamizarea gradului de bunăstare al oamenilor, al plătitorilor de taxe și impozite, al contribuabililor, care, prin munca și eforturile lor, susțin bugetul de stat. În aceste condiții, consider că este cât se poate de firesc ca Executivul să inițieze și să implementeze acele strategii și hotărâri necesare creșterii nivelului de trai, de zi cu zi, al populației.


În paralel, PNL și partenerii din coaliția de guvernare continuă identificarea celor mai bune soluții pentru a atrage mai mulți bani la buget. Cu toate acestea, se urmărește preponderent stabilitatea românilor din punct de vedere material, deoarece nu putem avea un buget consistent fără ca oamenii să nu dispună de locuri de muncă stabile și bine plătite.


Cheltuirea banului public este o problemă realistă și delicată în această perioadă, însă eficientizarea administrării resurselor bugetare nu va însemna, în niciun caz, afectarea veniturilor cetățenilor.
Sunt încrezătoare că majorarea valorii nominale a tichetelor de masă, de la 30 la 40 de lei, reprezintă o decizie înțeleaptă a Guvernului condus de liberali, înscriindu-se în seria măsurilor pozitive lansate în vederea asigurării unei vieți decente marii majorități a românilor.

Deputat PNL Cluj,
CRISTINA BURCIU

spot_img
spot_img