spot_img

Cristina Burciu, deputat PNL: România trebuie să ajute etnicii români din Ucraina

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

 

Atacul Ucrainei de către Rusia este un act condamnabil și de neînțeles pentru actualele timpuri dominate de pace și democrație. În acest context, sunt încrezătoare că România nu va avea de suferit în sens direct, o eventuală escaladare a conflictului care să afecteze țara noastră fiind exclusă.

România este stat membru NATO și Partener Strategic al Statelor Unite ale Americii. Din această perspectivă, avem garanții de securitate indiscutabile, care ne conferă liniște și siguranță pe termen mediu și lung.

Pe de altă parte însă, Guvernul are o misiune dificilă în acest moment, respectiv de a atenua consecințele economice și sociale dificile care se prefigureacă, atât pentru oameni, cât și pentru agenții economici.

Sunt convinsă însă că Executivul de la București va adopta o strategie coerentă de combatere a efectelor nefaste ce vor exista în perioada imediat următoare, îndeosebi printr-o strategie economică extrem de bine pusă la punct, prin care atât populația, cât și firmele românești, să fie protejate și susținute.

Nu în ultimul rând, cred că autoritățile române vor lua cele mai optime măsuri pentru a proteja etnicii români din Ucraina, din Bucovina de Nord și Transcarpatia, care, cu siguranță, vor dori să ajungă în țară în timpul acestei invazii militare rusești. 

 

Deputat PNL Cluj,

CRISTINA BURCIU

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Turda are 8 campioni naționali la Karate, categoria de vârstă -13 ani!

620 de sportivi din 44 de cluburi participante s-au aliniat la startulCampionatului Național, organizat în acest weekend la...

Colegiul Tehnic Turda este în doliu – profesorul, Olimpiu Vesa, a decedat

  „Cu adânca durere in suflet profesorii Colegiului Tehnic Turda plâng moartea celui despre care acum spunem ca a...

Lucrare de profesioniști – curțile interioare din Turda arată ca în Vest

Curțile interioare de pe strada Calea Victoriei 122-132/Nuferilor 1-19 au fost modernizate cu ultimul strat de asfalt.   În cursul...

Compania de Apă Arieș sprijină tinerii din Turda și Câmpia Turzii!

Încă de la începutul anului, Compania de Apă Arieș a dat dovadă de solidaritate și sprijin în ceea...
spot_img

Campania DE 20 DE ANI EROI! – Cluj-Napoca, 6-17 decembrie 2021

Donează sânge, fii erou! împlinește 20 de ani. Pentru a celebra, invităm donatorii la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină, str. Nicolae Bălcescu nr. 18,...
%d bloggers like this: