fbpx
HomeȘtiri din TurdaCristian Matei: "Vom reabilita Teatrul cu fonduri europene"
spot_img
spot_img

Cristian Matei: “Vom reabilita Teatrul cu fonduri europene”

- Publicitate -
spot_img

In cadrul conferintei de presa prilejuita de deschiderea Festivalului International de Teatru din Turda, primarul Municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, a reamintit audientei ideea privind reabilitarea Teatrului cu fonduri europene.

“Am realizat pana acum investitii la Teatru, atat de la bugetul local, cat si din bugetul teatrului. A fost achizitionata o masina pentru transportul decorului, s-au facut reparatii si vom reabilita complet teatrul din fonduri europene.

Ideea este ca luam in calcul si o solutie pentru incalzirea cladirii din alte surse, decat cele pe gaz si le vom implementa”, a declarat Cristian Matei, primarul Municipiului Turda.

Atat Teatrul, cat si Castrul Roman si vechea cladire a Judecatoriei vor fi reabilitare prin programe europene in cascada.

“Practic, vor fi programe succesive. Odata incepute lucrarile fizice in primul proiect, vom putea depune un proiect ulterior, pentru adicerea obiectivelor la standardele pe care le gandim noi”, a spus Matei.

Acelasi principiu a fost utilizat la Alha Iulia pentri reabilitarea cetatii Alba Carolina.

Sub conducerea primarului, Cristian Matei, municipalitatea turdeana a depus cele mai multe si mai valoroase cereri de finantare dintre toate localitatile Romaniei, Primaria Turda fiind evidentiata la nivel national.

 

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: