spot_img

Cristian Matei se implica in solutionarea problemelor de la Cimitirul Eroilor

Date:

Share post:

De foarte multa vreme, Cimitirul Eroilor din Turda este o tema publica utilizata inclusiv in propaganda politica a opozotiei.

Dupa ani de zile in care eroii ucisi pentru apararea patriei nu au avut parte de somnul de veci pe care il merita, primarul Municipiului Turda, Cristian Matei, a luat decizia de a se implica direct in solitionarea problemei.

“Am avut o discuție cu reprezentanții Cimitirului Eroilor, pentru a găsi o soluție ca acesta să poată fi întreținut de municipalitate.

La întâlnire au participat reprezentanți ai parohiilor care dețin cimitirul, respectiv: Parohia Romano – Catolică Turda, Parohia Reformată Turda Veche și Parohia Unitariană Turda.

Am stabilit că vom face o propunere, un model de contract, prin care Primăria Municipiului Turda să obțină dreptul de administrare a Cimitirului Eroilor, astfel încât să ne asigurăm că acest obiectiv va fi reabilitat și întreținut corespunzător. După ce vor fi analizate detaliile juridice din contract, se va lua o decizie finală. Ne dorim să realizăm un proiect de reabilitare și consolidare a terenului și mormintelor, ca acest loc să devină unul demn, care să reflecte recunoștința pe care o avem față de sacrificiul eroilor noștri.

Mulțumim tuturor pentru colaborare!”, a declarat Cristian Matei.

 

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Comunicat de presă Bugetul anului 2023 -Primăria Municipiului Turda-

La fel ca în anii precedenți și anul acesta...

Restaurantul Sarea in Bucate, atacat de un individ, in cursul serii trecute

Un barbat a hotarat, din varii motive, sa sparga...

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile...

Turdean arestat pentru VIOL

Un turdean în vârstă de 37 de ani a...
%d bloggers like this: