fbpx
HomeȘtiri din TurdaCristian Matei se implica in solutionarea problemelor de la Cimitirul Eroilor
spot_img
spot_img

Cristian Matei se implica in solutionarea problemelor de la Cimitirul Eroilor

- Publicitate -
spot_img

De foarte multa vreme, Cimitirul Eroilor din Turda este o tema publica utilizata inclusiv in propaganda politica a opozotiei.

Dupa ani de zile in care eroii ucisi pentru apararea patriei nu au avut parte de somnul de veci pe care il merita, primarul Municipiului Turda, Cristian Matei, a luat decizia de a se implica direct in solitionarea problemei.

“Am avut o discuție cu reprezentanții Cimitirului Eroilor, pentru a găsi o soluție ca acesta să poată fi întreținut de municipalitate.

La întâlnire au participat reprezentanți ai parohiilor care dețin cimitirul, respectiv: Parohia Romano – Catolică Turda, Parohia Reformată Turda Veche și Parohia Unitariană Turda.

Am stabilit că vom face o propunere, un model de contract, prin care Primăria Municipiului Turda să obțină dreptul de administrare a Cimitirului Eroilor, astfel încât să ne asigurăm că acest obiectiv va fi reabilitat și întreținut corespunzător. După ce vor fi analizate detaliile juridice din contract, se va lua o decizie finală. Ne dorim să realizăm un proiect de reabilitare și consolidare a terenului și mormintelor, ca acest loc să devină unul demn, care să reflecte recunoștința pe care o avem față de sacrificiul eroilor noștri.

Mulțumim tuturor pentru colaborare!”, a declarat Cristian Matei.

 

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: