16 C
Turda
Saturday, August 13, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaCristian Matei îi dă o replică tăioasă jignitorului, Buda - vezi unde...

Cristian Matei îi dă o replică tăioasă jignitorului, Buda – vezi unde va vota edilul turdean

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ca urmare a afirmațiilor denigratoare făcute de Daniel Buda, de la PNL, la adresa turdenilor, edilul Turzii, Cristian Matei, a luat atitudine, dându-i o replică tăioasă lui Buda.

”Daniel Buda, PNL a avut la dispoziție 12 (+8) ani să arate la Turda de ce este în stare! 

Praf, mizerie, ilegalități și lipsă totală de viziune și profesionalism! Asta am găsit noi în Primăria Turda. Un sistem toxic, letargie și o moștenire grea, definită de contracte prost întocmite, litigii, mii de solicitări din partea cetățenilor nesoluționate, vile construite cu autorizații de construire date pentru reclame luminoase, străzi care arătau ca după război, mizerie, imobile cedate gratuit clienților de partid și lucrări plătite și neexecutate, etc., etc., etc. Asta este moștenirea PNL de la Turda! Noi și cetățenii știm cât am avut de tras pentru a recupera cei 12 ani de indolență! Am adus la Turda peste 300 de milioane de euro în 3 ani, am câștigat finanțări europene pe toate axele disponibile și am adus în sfârșit administrația din Turda la un nivel pe care acest oraș îl merită! Iar tu știi foarte bine aceste lucruri. În locul tau mi-ar fi rușine, păreai un altfel de individ.”,a comentat Cristian Matei.

Primarul turdean, alături de echipa de consilieri, își va exprima dreptul legitim la vot la ora 11:00, la Școala Gimnazială Andrei Șaguna.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: