fbpx
HomeȘtiri din TurdaCristian Matei: „Continuăm investițiile în sănătate”
spot_img
spot_img

Cristian Matei: „Continuăm investițiile în sănătate”

- Publicitate -
spot_img

Mâine, de la ora 10:00, va avea loc inaugurarea lucrărilor de reabilitare ale secției de Dermatologie din Spitalul Municipal Turda.

În acest context, edilul turdean, Cristian Octavian Matei, anunță demararea de noi lucrări de reabilitare în unitatea sanitară.

„Continuăm să investim în sănătatea turdenilor.

La ultima ședință de Consiliu Local privind rectificarea bugetului pe anul 2019 am alocat Spitalului Municipal Turda 500.000 lei pentru reabilitarea pavilionului Boli infecțioase și oncologie 200.000 lei, iar pentru reparații curente la pavimentul pavilionului central suma de 300.000 lei.

Justificarea acestei alocări de fonduri se datorează faptului că Spitalul Municipal Turda intră în etapa a II-a de acreditare în anul 2020, aceste lucrări fiind un criteriu esențial de evaluare.

În ultimii ani administrația locală a alocat fonduri semnificative Spitalului Municipal Turda, comparativ cu anul 2015, fondurile alocate de la bugetul local (bunuri/servicii și investiții) au crescut cu aprox. 700% ajungând în anul 2018 la aproape 2.500.000 de lei. ”, a declarat Cristian Matei.

În acest mandat, la Turda au fost efectuate cele mai mari investiții în sănătate.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: