12 C
Turda
Saturday, September 24, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaCristian Matei a primit vizita a 31 de ambasadori acreditati la Bucuresti

Cristian Matei a primit vizita a 31 de ambasadori acreditati la Bucuresti

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Relatiile internationale bilaterale sunt cheia catre o dezvoltare propice si armonioasa, in special in realitatea internationala de astazi, caracterizata prin globalizare si cooperari internationale.

Bazandu-se pe acest crez, primarul municipiului Turda – Cristian Matei, a primit in vizita 31 de ambasadori, intr-un demers administrativ unic in istoria Turzii.

“Astăzi am primit vizita unui Corp Diplomatic format din Ambasadori și reprezentanți ai 31 de state, respectiv Republica Slovacă, Portugalia, Muntenegru, Suedia, Republica Cehă, Bulgaria, Lituania, Argentina, Sudan, Iordania, Chile, Irak, Israel, Egipt, Malaezia, Pakistan, Republica Coreea, Tunisia, R.D. Congo, Mexic, Nigeria, India, Peru, Libia, Armenia, Turkmenistan, Belarus, Georgia, Federația Rusă, Indonezia și Africa de Sud.

Diplomații au vizitat Salina Turda și au aflat despre bogățiile orașului nostru, dar și despre strategia de dezvoltare pe care administrația locală o derulează. De asemenea, la Turda a fost prezentă și doamna Maria Magdalena Grigore, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

#RelațiiExterne #Ambasadori #MinisterulAfacerilorExterne”, a precizat primarul turdean, pe retelele de socializare.

Vizita ambasadorilor vine la un an de la o alta vizita internationala de mare efect pentru dezvoltarea si progresul Turzii.

Atunci, un numar impresionant de europarlamentari si comisari europeni au vizitat Orasul Salinei.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: