fbpx
HomeȘtiri din TurdaCristian Matei a inspectat șantierele Turzii
spot_img
spot_img

Cristian Matei a inspectat șantierele Turzii

- Publicitate -
spot_img

În contextul în care Municipiul Turda s-a transformat în șantierul despre care primarul, Cristian Matei, vorbea încă de anul trecut, edilul orașului a ieșit, ieri, în teren, pentru a verifica personal starea lucrărilor de pe străzi.

„Am fost astăzi pe șantierele deschise în mai multe zone ale orașului unde lucrările de reabilitare și modernizare a infrastructurii stradale și pietonale continuă în ritm susținut. În scurt timp, trei zone din Turda, străzile: Aviatorilor, Rapsodiei și Lotus, vor fi complet modernizate, vor fi montate borduri noi, va fi așternut asfalt, vor fi amenajate parcările, va fi refăcut accesul la garaje, aleile pietonale și va fi reorganizat spațiul verde.

De asemenea, sunt în desfășurare lucrări din cadrul proiectului european al CAA pe strazile: Teclu, Vișinului, Curcubeului și Nucului. Pe strada Săndulești, unde lucrările la infrastructura de utilități se apropie de finalizare, a început compactarea fundației drumului.”, a declarat Cristian Matei.

În cursul acestei veri vor debuta alte lucrări edilitare de mare amploare pentru municipiul Turda, astfel că orașul nostru se va transforma, încet dar sigur, într-unul modern, european, cu standarde de înaltă clasă.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: