fbpx
spot_img
spot_img

Criminalul care și-a înjunghiat propriul fiu, CONDAMNAT PE VIAȚĂ!

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Curtea de Apel Cluj a respins recursul formulat de Takacs Gyorgy, taximetristul clujean care, anul trecut, și-a ucis propriul copil, pentru a se răzbuna pe mama acestuia.

”Respinge ca nefondat apelul declarat de către inculpatul TAKACS GYORGY împotriva sentinţei penale nr.170/24.05.2021 a Tribunalului Cluj. În baza art. 72 C.pen. rap. la art. 404 alin. 4 lit b C.p.p., deduce din durata pedepsei inculpatului reținerea și arestul preventiv începând cu 29.07.2020 și până la zi. În temeiul art. 272 alin 1 C.p.p stabileste în favoarea Baroului de Avocati Cluj suma de 868 lei pentru apărător din oficiu P.D. ce se achită din FMJ. În temeiul art. 275 alin. 2 din Codul de procedură penală obligă inculpatul la plata sumei de 500 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, arată soluția pe scurt a instanței.

În primăvara acestui an, el a fost condamnat la închisoare pe viață de Tribunalul Cluj.

Din declarațiile inserate în rechizitoriu se arată că punctul care a declanșat premeditarea lui Takacs Gyorgy de a-și ucide fiul a fost atunci când fosta soție i-a cerut să îi aducă băiatul la domiciliu. Pe fondul mai multor certuri, Annamaria, care nu îi ceruse anterior pensie alimentară și făcuse o serie de compromisuri pentru ca băiatul să își păstreze relația apropiată cu propriul tată, i-a transmis un SMS fostul soț, cerându-i ca la predarea minorului să pregătească banii pe care-i datora și mașina pe care nu o achitase. Takacs Gyorgy le-a declarat procurorilor că în acel moment se afla în apartament cu minorul și gătea. Primind mesajul de la fosta soție, susține că s-a simțit prins într-o situație fără scăpare, deoarece nu avea suma de bani pe care i-o datora acesteia și ar fi luat decizia să se sinucidă. Culmea, faptele arată că de fapt, tatăl care susținea că își iubea necondiționat băiatul, a premeditat omorul micuțului, pentru a se răzbuna pe fosta soție. 

Înainte să-și ucidă copilul, taximetristul i-ar fi administrat alcool băiatului. Analizele de sânge, efectuate concomitent cu necropsia, au relevat faptul că micuțul ingerase alcool. 

Pentru fapta sa incredibilă, taximetristul – criminal își va petrece tot restul vieții după gratii.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: