fbpx
Wednesday, May 31, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri TurdaCornel Oltean: Chioșcul meu a SCĂPAT de incendiul provocat! - iată de...

Cornel Oltean: Chioșcul meu a SCĂPAT de incendiul provocat! – iată de la ce ar fi pornit incendiul!

spot_img

În această seară, Cornel Oltean, proprietarul chioșcului din Piața Centrală Turda despre care s-ar fi spus că a fost ținta atacului criminal, a infirmat această speculație.

Pe site-ul său, minadestiri.ro, Oltean a declarat: „Este vorba despre un mini fastfood care , spre disperarea unora , a scapat de un incendiu pus de ,,o mana criminala ,, si care comercializeaza langosi , placinte , produse de patiserie si sandwichuri.”

Pe de altă parte, mai multe persoane din Turda au declarat că ghereta care a fost arsă în ultima săptămână din 2022, ar aparține unei persoane din comuna Luna, iar aceasta comercializează doar legume și fructe.

De asemenea, chiar dacă ISU a vorbit despre o „plăcintărie” la care s-a extins incendiul, aceasta ar fi, defapt, plăcintăria mică, mai veche, din imediata apropiere a standurilor de legume și fructe.

Dar … de la ce a pornit incendiul?

Potrivit unor informații preliminare, niște boschetari care își fac veacul în Piața Centrală Turda ar fi aprins un foc, care s-a extins la niște ambalaje de lemn, care erau depozitate în ghereta de legume și fructe.

Deci … dispare posibilitatea unei mâini criminale?

Nu se știe, încă, până în momentul în care nu va fi încheiată ancheta organelor de cercetare judiciară.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: