fbpx
spot_img

Consultații gratuite – pneumologie, cardiologie, ORL și oftalmologie

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Consultații gratuite pentru clujeni în parcul central timp de o zi – pneumologie, cardiologie, ORL și oftalmologie, le fac specialiștii Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca.

Screening gratuit pentru afecțiuni din sfera respiratorie, cardiologică, ORL și oftalmologică, pentru locuitorii din Cluj-Napoca, în  cadrul unei campanii a UMF ”Iuliu Hațieganu”, a Primăriei din Cluj-Napoca și a Direcției de Sănătate Publică. Campania are loc în 19 martie în casino-ul din parcul central al orașului, între orele 11 și 18. Inițiativa aparține colectivului de medici rezidenți din specialitățile pneumologie, cardiologie, ORL și oftalmologie, alături de cadrele didactice coordonatoare de rezidențiat din cadrul  UMF, arată universitatea. ”Acest proiect are ca scop sublinierea importanței diagnosticării precoce a bolilor cronice din sfera respiratorie, cardiovasculară, ORL și oftalmologică cu posibilele implicații și riscuri în afectarea stării de sănătate și implicit a calității vieții populației adulte din Cluj-Napoca”.

Testarea este gratuită, fără proceduri invazive, fiind efectuată de către medicii rezidenți implicați în derularea programului. ”Ne dorim ca pe viitor pacientul să ajungă din timp la medicul specialist, deoarece în spatele unor simptome respiratorii sau cardiace, din sfera ORL sau oftalmologice se pot ascunde probleme care pot deveni invalidante sau care pot pune viața în pericol”, spune coordonatoarea campaniei, Doina Adina Todea, medic primar pneumolog.

sursa: actualdecluj.ro

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Magazin din Campia Turzii, amendat dupa ce vindea haine contrafacute

Magazinul Gamos Com din Campia Turzii, situat pe strada Vasile Alexandri, nr. 7A, s-a ales cu amenda din...

I&C Transilvania Constructii angajeaza deservent incarcator frontal

S.C. I&C Transilvania Constructii S.R.L. angajează Volist - Deservent încărcător frontal.   Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Cerinte:     experiență manipulare încărcător...

Transilvania Impact angajeaza la Campia Turzii

Angajam excavatorist cu experiență. Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Informații la telefon: 0760 233 617. resurseumane@transilvaniaimpact.ro  . . . #angajari #locuridemunca #transilvaniaimpact #icti

Pompierii clujeni atrag atenția! Incendiile de vegetație pot ucide!

Numai anul trecut am intervenit în județul Cluj la peste 900 de incendii de vegetație uscată, fiind printre...
%d bloggers like this: