spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Consiliul Județean Cluj „dă cărțile pe față” în legătură cu DJ 103 G Aiton

La nici 10 minute de la comunicatul remis de PSD Cluj, Consiliul Județean Cluj a decis să dea o replică, prin care spune pe bune tot ce s-a petrecut pe DJ 103 G Aiton.

Totodată, RefleqtMedia vă prezintă fotografii cu utilajele firmei Bema Prodserv în plină acțiune.

„Astfel, în urma căderilor masive de zăpadă din cursul zilei de marți, 12 februarie a.c. și din cursul nopții dar, mai ales, din cauza viscolului și a rafalelor puternice de vânt, tronsonul situat pe drumul județean DJ 103G, între localitățile Aiton și Gheorgheni, a fost afectat de nămeții de zăpadă formați pe carosabil, aceștia îngreunând traficul rutier.

În momentul de față, pe acest sector de drum se circulă pe un sens de mers, intervenindu-se în continuare, cu un utilaj special, pentru lărgirea căii de rulare la două benzi.

Cu toate acestea, date fiind particularitățile meteorologice specifice sezonului rece, situația este dinamică și poate înregistra schimbări rapide, motiv pentru care se recomandă participanților la trafic să ia toate măsurile necesare și prevăzute de Codul Rutier pentru a nu avea parte de evenimente nedorite.

De asemenea, se recomandă adaptarea vitezei la condițiile de drum, dotarea autovehiculelor cu cauciucuri de iarnă și, acolo unde situația o impune, echiparea anvelopelor cu lanțuri”, a transmis Consiliul Județean Cluj.

spot_img
spot_img
spot_img