spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Consiliul Județean Cluj a aprobat PLANUL DE ACȚIUNE ÎN DOMENIUL DROGURILOR … fix pix!

spot_img

Dragi cititori, dacă vă așteptați la orice altceva înafară de o mare fumigenă atunci când vine vorba despre implicarea autorităților administrației publice, în eradicarea consumului de droguri … sunteți naivi!

Consiliul Județean Cluj a aprobat, ieri, CU FAST, APLOMB ȘI FANFARONADĂ, așa-numitul „Plan de acțiune în domeniul drogurilor, la nivelul Județului Cluj”.

Ei bine, deoarece ne pricepem la fenomenul „droguri” și deoarece, încă de la înființare, RefleqtMedia a expus TOT CEEA CE ÎNSEAMNĂ DROGURI ȘI ETNOBOTANICE, am zis să aruncăm o privire asupra a ceea ce au votat aleșii județului.

Fără să-i jignim și fără să se simtă loviți în aripioarele lor virgine, Planul lor nu este altceva decât un rahat mare, publicat pe un document A4.

Da … ca să nu fim considerați „ai naibii”, vă prezentăm documentul publicat de Consiliul Județean Cluj.

94a005d5-18_anexa-antidrog

Informări peste informări pe care le arătăm copiilor, aceeași exprimare de lemn, aceleași povești cu pești care NU PRIND ÎN RÂNDUL COPIILOR!

De ce nu-i duceți, domnilor, pe elevii din clasele a VI-a – a XII-a, să interacționeze cu foști dependenți de droguri, cu pușcăriași, cu persoane care s-au salvat de droguri? 

De ce nu faceți acțiuni ÎN ȘCOLI, cu efectele REALE ale etnobotanicelor, în care să le arătați copiilor VIDEO-URI, FOTOGRAFII, cu „zombalăii” de pe străzi?â

De ce nu le prezentați 2-3 cazuri de tineri care efectiv și-au distrus viața și au ajuns la pușcărie din cauza traficului de droguri?

Astea ar fi cu impact pentru copii, astea i-ar determina să se gândească de 2-3 ori înainte să facă o alegere … nu faptul că „vine nenea de la AntiDrog sau de la DGASPC Cluj și ne vorbește o oră, ne dă 2 flyere și bifează o activitate”.

spot_img
spot_img
spot_img