fbpx
spot_img
HomeStiri din ClujConsiliul Județean a finalizat lucrările pe drumul județean 107T Mărișel – Măguri...

Consiliul Județean a finalizat lucrările pe drumul județean 107T Mărișel – Măguri Răcătău

- Advertisement -

Complet asfaltat și marcat, drumul arată cu adevărat impresionant

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările derulate pe sectorul Mărișel – Măguri Răcătău al drumului județean 107T.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: “Mă bucur să pot anunța iubitorii muntelui, ai sporturilor de iarnă și, în general, amatorii de timp liber petrecut în natură că drumul Măguri – Măguri Răcătău – Mărișel este intregral asfaltat iar lucrările sunt complet finalizate. E o zonă montană superbă, cu un potențial turistic uriaș, la a cărei dezvoltare și punere în valoare am contribuit prin asfaltarea acestui drum care nu doar că oferă condiții excelente de trafic ci și arată cu adevărat impresionant“.

Astfel, după asfaltarea acestui ultim sector de drum în lungime de 6,165 kilometri și realizarea marcajelor rutiere marginale, investiția a fost complet finalizată prin realizarea acostamentelor și montarea parapeților metalici de siguranță.

Tot în cursul acestui an, în luna mai, Consiliul Județean a finalizat asfaltarea sectorului de drum Măguri Răcătău – Măguri în lungime de 4,53 kilometri. Alte două sectoare ale drumului, în lungime totală de cca. 9,7 kilometri, au fost asfaltate în cursul anilor precedenți, cu precădere în anul 2019.

Biroul de presă
28 octombrie 2020

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

T9 dă înapoi în conflictul cu Gelu Florea

0
La nici 12 ore de când RefleqtMedia publica articolul despre un presupus complot care ar viza eliminarea jurnalistului turdean, Gelu Florea, pagina de facebook...

Comentarii

%d bloggers like this: