fbpx
spot_img
HomeStiri din ClujConsiliul Județean a finalizat asfaltarea sectorului de drum județean Boian – Frata

Consiliul Județean a finalizat asfaltarea sectorului de drum județean Boian – Frata

- Advertisement -

Astfel, drumul județean 150, de la Viișoara la Mociu, a fost complet asfaltat

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de asfaltare pe un nou tronson al drumului județean 150, Boian – Frata, în lungime de peste 13 kilometri.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: “Mă bucur să pot anunța că în acest moment drumul județean 150 este integral asfaltat, de la Viișoara și până la Mociu și că acesta se prezintă în condiții excelente. E un drum extrem de important întrucât tranzitează o zonă vastă a judeţului şi asigură o legătură directă între drumurile naţionale DN 16, pe direcţia Mociu şi DN 15, pe direcţia Câmpia Turzii”.

În prealabil au fost executate lucrări de refacere a sistemului rutier constând în plombări, burdușiri și aducerea la profil a acostamentelor. Totodată, pentru completa finalizare a investiției, vor mai fi executate operațiuni de completare a acostamentelor, curățarea șanțurilor, rigolelor și a podețelor, precum și lucrări de marcaje și semnalizare rutieră.

Biroul de presă
3 noiembrie 2020

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

MUZEUL DIN ORAŞUL MEU. Descoperă şi experimentează OFERTĂ EDUCAŢIONALĂ 2018 –...

0
Pentru noul an şcolar Muzeul de Istorie Turda propune o serie de proiecte în zona educației culturale muzeale pentru școli și familii cu copii....

Comentarii

%d bloggers like this: