fbpx
HomeStiri din ClujConsiliul Județean a demarat lucrări de întreținere pe DJ 161A Apahida –...
spot_img
spot_img

Consiliul Județean a demarat lucrări de întreținere pe DJ 161A Apahida – Cojocna – Iuriu de Câmpie

- Publicitate -
spot_img

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrările de întreținere pe drumul județean 161A Apahida – Iuriu de Câmpie. Nu mai puțin de 15,6 kilometri din cei 22,6 kilometri vizați vor fi și asfaltați.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Importanța acestor lucrări e dată de faptul că DJ 161A deservește o zonă vastă a județului. Totodată, acesta asigură, în fiecare an, accesul a zeci de mii de persoane la Băile Cojocna”.

Sunt vizate, astfel, două sectoare de drum, mai exact Apahida – Cojocna – Iuriu de Câmpie, de la km 0+000 la km 21+000, respectiv Iuriu de Câmpie, pe direcția Ceanu Mare, de la km 21+000 la km 22+610. Acestea constau în plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, colmatarea rosturilor, aducerea la profil și completarea acostamentelor, etc.

Lucrările vor fi finalizate cu așternerea de covor asfaltic de la km 7+000 la km 21+000 pe sectorul de drum Apahida – Iuriu de Câmpie și pe toată lungimea sectorului de drum Iuriu de Câmpie, pe direcția Ceanu Mare, de la km 21+000 la km 22+610.

În această fază, lucrările se desfășoară pe sectorul de drum Iuriu de Câmpie – Ceanu Mare și constau în refacerea sistemului rutier, tratarea burdușirilor și a tasărilor și alte lucrări pregătitoare în vederea așternerii covorului asfaltic.

 

 

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: