17.1 C
Turda
Tuesday, August 2, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaCondiții EXCELENTE de pregătire pentru HC Arieșul Turda

Condiții EXCELENTE de pregătire pentru HC Arieșul Turda

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

În acest week-end, la Mihai Viteazu, s-a născut noua generație de sportive care vor reprezenta handbalul turdean, în anii care vor urma.

Din inițiativa unor oameni cu suflet mare și cu dragoste pentru handbal, s-a născut HC Arieșul Turda, un club 100% privat, care-și propune să crească într-o redutabilă echipă, în anii care vor urma.

Cu Bogdan Brad în rol de antrenor, cu Attila Kiss în rol de coordonator și cu Ioana Nistor, pe sectorul de marketing și promovare, HC Arieșul și-a selecționat primele echipiere, pentru a începe antrenamentele.

La primul antrenament, dedicat selecției noii formații de fete, s-au prezentat 78 de candidate, astfel că misiunea staff-ului a fost una dificilă, spre bucuria acestora.

La finele probelor, au fost alese 40 de fete, care vor compune cele 2 echipe ale clubului, 8-10 ani, respectiv 10-12 ani.

Profesionalismului noului club de handbal a reieșit inclusiv din condițiile excelente de pregătire, pe care membri clubului le-au pus la dispoziția fetelor.

Jaloane, tricouri, veste, mingi, obstacole, toate noi și toate au fost pentru cele 78 de candidate.

RefleqtMedia felicită activitatea clubului HC Arieșul Turda și promite o mai largă promovare a acestuia, în perioada care va urma!

 

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: