fbpx
spot_img
spot_img

CONCURSUL DE ADMITERE ÎN ACADEMIA DE POLIȚIE ”ALEXANDRU IOAN CUZA”, SESIUNEA 2021

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

755 de posturi sunt disponibile pentru admiterea la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

 

Până în data de 11 iulie, cei care întrunesc condițiile și criteriile prevăzute de legislația în vigoare se pot înscrie pentru concursul de admitere.

 

Posturile disponibile sunt repartizate astfel:

 

Specializarea „Ordine și siguranță publică”, domeniul de licență „Științe militare, informații și ordine publică”:

-300 de locuri pentru specialitatea poliție;

-70 de locuri pentru specialitatea poliție de frontieră;

-60 de locuri pentru specialitatea jandarmi.

Pentru aceeași specializare, forma de învățământ cu frecvență redusă, disponibilă agenților și subofițerilor din instituțiile Ministerului Afacerilor Interne, sunt prevăzute 50 de locuri.

 

Specializarea „Drept”, domeniul de licență „Drept”:

-specialitatea poliție, poliție de frontieră, jandarmi, sunt scoase la concurs 125 de locuri forma de învățământ cu frecvență;

-100 de locuri – învățământ la distanță, care sunt adresate personalului MAI și pentru care se percepe taxă de școlarizare.

 

-50 de locuri disponibile în cadrul Facultății de Pompieri, domeniul de licență „Ingineria Instalaţiilor”.

 

     Detaliile privind Admiterea 2021 în Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, respectiv numărul de locuri aprobate, condițiile, criteriile de recrutare, perioada de desfășurare a concursului, probele de admitere, tematica şi bibliografia de concurs etc., vor fi publicate pe site-ul Poliției Române, secțiunea CarierăAdmitere 2021 și pe site-ul I.P.J. Cluj https://cj.politiaromana.ro, la secțiunea Carieră Admitere instituții de învățământ.

https://cj.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-invatamant/anunt-admitere-academia-de-politie-2021-invatamant-cu-frecventa

 

Totodată, în vederea informării complete cu privire la sesiunea de admitere din acest an, mai multe date pot fi consultate pe site-ul MAI https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala, precum și pe site-ul academiei de poliție https://www.academiadepolitie.ro

 

Inspectoratul de Politie Judeţean Cluj, în perioada 28.06.2021 – 11.07.2021, desfăşoară activitatea de încriere a candidaţilor pentru participarea la concursul de admitere la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” sesiunea 2021, urmând ca dosarele în volum complet să fie depuse de către candidați până la data de 23.07.2021.

 

Astfel, dosarele de recrutare ale candidaților se vor depune în volum complet până la data menționată anterior, după următorul program:

 

  • Luni – duminică, în intervalul orar 08:00-16:00.

       în municipiul Cluj-Napoca,  str. Traian, nr. 27, jud. Cluj.

 

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: