fbpx
HomeȘtiri din TurdaConcert Gabriel Cotabiță la Turda
spot_img
spot_img

Concert Gabriel Cotabiță la Turda

- Publicitate -
spot_img

 Vă invităm la concertul tradițional al începutului de primăvară, concert care îmbină armonia muzicală cu versul sensibil în interpretarea lui Gabriel Cotabiță.

 

    GABRIEL COTABIȚĂ  face parte din generația de aur a pop- rock-ului și a muzicii ușoare românești. A fost membru al trupelor Holograf și VH2 și a dezvoltat o carieră solo impresionantă, fiind reper și model pentru generații întregi de artiști. Palmaresul său muzical și permanența artistică în spațiul muzical românesc îi fixează statutul de personalitate marcantă a muzicii noastre. În anul 2002, i se decernează  Diploma de Onoare de către Ministerul Culturii și Cultelor. 

    Cine nu cunoaște celebra ,, Noapte Albastră ”, un hit care străbate anii ? Acestei  melodii i se  adaugă  o serie de hituri reprezentative nu doar pentru Gabriel Cotabiţă ci și pentru muzica pop-rock românească: ,,Cum aș putea să nu te iubesc? ”, ,, Prima iubire și ultima ”, ,, Ave Maria ”, ,, Domnișoară, nu pleca”, ,, Prizonier ”, ,, Raiul e pe pământ ”, ,, Dacă n-ai iubi ” sau ,, Atunci când nu ești ”.

 

    Biletele se găsesc la Casa de Cultură Turda , str. Avram Iancu, nr.12 –  tel. 0264/ 311980.

 

    Siguranța publicului, a artiștilor și a personalului de organizare este prioritară, evenimentul respectând toate normele sanitare prevăzute de lege.

 

 

 

 

                                                                                                  Casa de Cultură Turda

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: