fbpx
spot_img
HomeȘtiri din TurdaConcert de excpetie cu ABBA Simfonic, la Turda

Concert de excpetie cu ABBA Simfonic, la Turda

- Advertisement -

Primăria Municipiului Turda și Casa de Cultură Turda vă invită la concertul ABBA SIMFONIC care va avea loc în 16 iulie 2021 de la ora 20,00 în Centrul Pietonal Turda. Evenimentul  este inclus în proiectul cultural POTAISSA MUSIC NIGHT, ediția a II-a, care aduce publicului turdean  bucuria întâlnirii cu muzica de calitate.

     Spectacolul va fi susținut de Orchestra OPERA GROUP PROJECT din Cluj –Napoca alături de artiști lirici cu virtuți interpretative în toate registrele vocale: soprana Imola Máté , mezzosoprana Maria Suciu, tenorul Tudor Bărbos și baritonul  Marius Aron. Concertul va fi dirijat de  conf. univ. dr. Cristian Sandu.

     Vă așteptăm  să trăim împreună emoția muzicii într-o simfonie de vară, plină de culoare și armonie ce cuprinde piese Abba, Frank Sinatra, Queen.

     Biletele se găsesc la Casa de Cultură Turda , str. Avram Iancu, nr. 12, tel. 0264/ 311980, luni-vineri între orele 8,00- 16,00. Evenimentul respectă normele sanitare prevăzute de lege.

 

 

 

 

Casa de Cultură Turda

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Pentru a celebra Ziua Poliției Române, oamenii legii din județul Cluj...

0
FII POLIȚIST PENTRU O ZI! Anul acesta aniversăm 197 de ani de atestare documentară! Și pentru că vrem să sărbătorim împreună cu voi, cei în slujba cărora...

Comentarii

%d bloggers like this: