27.3 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiConcert caritabil pentru un instrumentist militar din Câmpia Turzii, suferind de limfom...

Concert caritabil pentru un instrumentist militar din Câmpia Turzii, suferind de limfom non-hodkin

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Viața maestrului, Sorin Sălăjan – dirijorul fanfarei Promenada din Câmpia Turzii nu este una ușoară.

Deși este înconjurat de copii talentați și de sunete de fanfară, drama din viața personală este una care-i inundă sufletul, dar în pofida a toate acestea, el refuză să se plângă și să se tânguie.

Întâmplător am aflat că fiul său – Cristi – suferă de limfom Non-Hodkin, o boală necruțătoare care-i amenință viața.

Pentru că este unul dintre cei mai buni și mai apreciați instrumentiști din Transilvania, pentru el se va organiza, chiar în această seară, un concert caritabil de suflet – la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca.

„În data de 29 Octombrie ora 18.00 va așteptăm la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca!!!!
Este un spectacol caritabil pentru colegul nostru Cristian!

Va asteptam si pe dumneavoastra sa fiti un ajutor la însănătoșirea lui!

SALÄJAN CRISTIAN VLAD S-A NASCUT LA DATA DE 12.03.1996, IN LOC.CÂMPIA TURZII, JUD.CLUJ, INTR-O FAMILIE CU TRADITII MUZICALE, MAMA FIIND DIRIJOR LA CORUL BISERICII, IAR TATÄL PROFESOR DE MUZICĂ SI DIRIJOR LA FANFARA PRIMÁRIE MUN.CAMPIA TURZII ATAT CRISTIAN CÂT SI SORA ACESTUIA, SORINA AU INVÄTAT TAINELE TEHNICO-INTERPRETATIVE ALE INSTRUMENTULUI TROMPETA, IAR SUB INDRUMAREA TATALUI, AU OCUPAT UN LOC iN FANFARA PRIMARIEI DIN CAMPIA TURZII. IN ANUL 2015 A ABSOLVIT ,,LICEUL DE MUZICA SIGISMUND TODUTA” LA INSTRUMENTUL TROMPETĂ SI BEMOL SI A FACUT PARTE PE PERIOADA CELOR 4 ANI DE STUDII, DIN ORCHESTRA SIMFONICA SI CEA DE ESTRADA A LICEULUI ,SIGISMUND TODUTA”. IN ANUL 2016 A PAŞIT CU INCREDERE IN MAREA FAMILIE A INSTUMENTISTILOR MILITARI, URMAND CURSURILE ,,CENTRULUI DE INSTRUIRE PENTRU MUZICI MILITARE PROMOTIA 2017″. DUPA ABSOLVIRE FIIND INCADRAT CA INSTRUMENTIST ŞEF LA MUZICA MILITARA A ,,DIVIZIEI 4 INFANTERIE GEMINA”. SPRE SFARŞITUL ANULUI 2017 AU APÄRUT PRIMELE SIMPTOME DE DURERE LA PICIORUL STÂNG, IAR INVESTIGATIILE MEDICALE CE LE-A URMAT, AU REZULTAT UN DIAGNOSTIC DE LIMFON NON-HODGKIN URMAND IN ACEST MOMENT UN TRATAMENT DE SPECIALITATE.”, transmite Prison Fellowship

RefleqtMedia va lua legătura cu maestrul, Sorin Sălăjan, și vă vom comunica și alte modalități prin care îi putem ajuta copilul.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: