spot_img

COMUNICAT IMPORTANT!!!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img
Vestea conform căreia comuna Ceanu Mare găzduiește refugiați proveniți din zona de conflict a Ucrainei a generat un amplu val de solidaritate în rândul cetățenilor.
 
Mașini întregi pline cu alimente neperisabile, jucării, dulciuri, obiecte sanitare și multe altele au venit, în ultimele două zile în comuna noastră.
 
Stimați cetățeni, dragi prieteni, vă mulțumim TUTUROR pentru binele pe care îl faceți pentru acești oameni aflați în năpastă. Le mulțumim cetățenilor comunei Ceanu Mare, celor din Frata, Turda, Câmpia Turzii, precum și din alte locuri, care au venit și au contribuit.
 
Atât noi, reprezentanții Primăriei, cât și ei – beneficiarii ajutorului vostru – suntem foarte recunoscători, însă vă îndemnăm să mai așteptați puțin înainte de a aduce alimente.
 
Efectiv, nu mai avem unde să le stocăm și riscăm să se altereze.
 
Momentan, singurele două lucruri de care mai avem nevoie sunt: scutece pentru adulți și apă plată. În rest, de la ceapă, la medicamente și de la jucării de pluș, la haine – avem de toate!
 
Vă mulțumim!

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Comuna Ceanu Mare – în top 4 al procentului de persoane recenzate în județul Cluj

Participarea la Recensământul Populației și Locuințelor 2021 reprezintă atât o obligativitate, cât mai ales o dovadă de spirit...

Primarul de la Ceanu Mare lovește puternic în problema fondurilor europene: „Dezvoltarea și fondurile europene NU se numără printre prioritățile guvernului. ”

În această seară, Virgil Păcurar, primarul comunei Ceanu Mare, a remis o declarație social-media prin care contestă vehement...

Fotbal Liga a 5-a: Progresul își continuă cursa spre promovare și meciurile cu Sticla Arieșul Turda sau ISCT 1921

Astăzi au fost programate meciurile contând pentru etapa a 16-a din Liga a 5-a, zona Câmpia Turzii, la...

Primarul comunei Ceanu Mare, în vizită la Compania Națională de Investiții

În acest sfârșit de săptămână, primarul comunei Ceanu Mare, domnul Virgil Păcurar, se află într-o vizită de lucru...
spot_img

EXCLUSIV: Groapa de gunoi din Câmpia Turzii – BIOHAZARD pentru cetățenii orașului?

Deși ar trebui să fie în plin proces de închidere și ecologizare, se pare că groapa de gunoi de la Câmpia Turzii reprezintă UN...
%d bloggers like this: