HomeȘtiri din TurdaComunicat de Presă Tombola ZMT

Comunicat de Presă Tombola ZMT

- Publicitate -
spot_img

Zilele Municipiului Turda oferă turdenilor 21 de premii, în cadrul Tombolei ZMT! Pe parcursul celor 3 zile, organizatorii vor împărți celor prezenți la scena de la Materna și la scena din Parcul Central tichetele de participare la tombolă.

Tichetele de tombolă vor fi extrase duminică, de la ora 18.00, pe scena ZMT din Parcul Central. Premiile constau în: 5 drone diferite modele, castel gonflabil, trambulină, coșuri de baschet, poartă de fotbal, trotinetă, masă de fotbal, set hochei de masă, biliard, bicicletă, căsuță de plastic, barcă, piscine diferite modele și unicorn gonflabil.

Le urăm succes tuturor participanților!

—————————————————————-

Mulțumim tuturor sponsorilor pentru sprijinul financiar pe care l-au acordat Zilelor Municipiului Turda:

Gold: SALINA Turda, COMPANIA DE APĂ ARIEȘ, BERGENBIER, SAREROM, NAPOCA

Silver: ACSA, ASA Consolis, Delonghi, I&C Transilvania Constructii

Bronze: CIA ABOLIV, MBS Group, Osma Plast, Holcim, Saramona, SOBIS, CONSIT, ILUISI, Lapp Insulators, Alegria, ACS Industries Europe, Massimo Fashion (Corso Caffe), Alis Group

Basic: Agroliv, Agrosel, REEA, DDD Insecto, Cofetăria Dana, CEC Bank, Polar Tech, Ansol Energy (Caribic), Raiffeisen Bank, Rusalca Patiserie, AMD Topografie, Clinica Med Diagnosis, Cofetaria “Savarina”, ESO Petrol, Crama “La Salina”, Ranca, Banca Transilvania, BCR, Modulo Decorative, Opticon, Dachim, Alora Gus (Veranda), NISAN Drinks, Edy Star (Pensiunea Edy), Paluci, Pizza Planet, Lisicom SRL (Hotel Palace), Alphin 57, Dolceria Partners (cofetaria “La Crema”, Eldi Brutaria, Fundația Rațiu pentru Democrație, Tase Mara, Veroli Farmacie, Remflav Comimpex (Miss), Clasic Art Design, Depozit Rewe, Agil, Takka Roof, Maxi Kim, Hotel SunGarden, Magazin Maxi, Asteri Bistro, Niva Impex, Maximal Com,  Nadenka, Dacia, Nello Construct, Cofetaria ‘’Pralina’’, Integrisoft, RoApril Magic.

Biroul de Presă

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike