spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Coincidență STRANIE: Doi tractoriști, morți în accidente similare, la ACEEAȘI ORĂ, la 100 km distanță!

Coincidență STRANIE, în cursul serii trecute! Doi tractoriști au murit, la distanță de 93 de kilometri, în accidente aproape trase la indigo, la aceeași oră!

Unul dintre accidente s-a produs la Urmeniș, județul Mureș, unde un bărbat în vârstă de 47 de ani a murit, fiind prins sub tractor.

„Pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Râciu intervin în aceste momente în cazul unei persoane surprinse sub tractor în localitatea Camp, comuna Urmeniș. Victima a fost evacuată de sub tractor, este de cod roșu, se aplică manevrele de resuscitare.

In urma manevrelor de resuscitare aplicate de catre echipajul SMURD aflat la locul evenimentului, victima – sex masculin, 47 ani, a fost declarata decedata. Fortele se intorc la baza.”, transmitea – aseară – ISU Mureș.

La aceeași oră, pompierii clujeni interveneau la Bobâlna, într-un accident similar.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în apropiere de localitatea Băbdiu, com. Bobâlna, unde un bărbat de cca 50 de ani a fost surprins sub un tractor.


Au fost dislocate la fața locului două autospeciale și un echipaj SAJ, iar salvatorii au fost nevoiți să se deplaseze pentru a ajunge la locul solicitării cca 3km pe drum forestier.

Deplasarea pe acest segment de drum greu accesibil a fost realizată prin intermediul autospecialei cu tracțiune integrală, în care au fost mutate utilajele pentru descarcerare, echipamentele medicale și personalul ISU și SAJ.


Din păcate, în momentul sosirii s-a constatat că bărbatul prezenta traumatisme incompatibile cu viața.”, transmitea ISU Cluj.

 

Vârste similare – în jur de 50 de ani

Accident de tractor

Prinși sub tractor

Morți

 

Coincidență STRANIE!

spot_img
spot_img
spot_img