27.9 C
Turda
Thursday, July 21, 2022
spot_img
HomeBREAKING NEWSCoincidență STRANIE: Doi tractoriști, morți în accidente similare, la ACEEAȘI ORĂ, la...

Coincidență STRANIE: Doi tractoriști, morți în accidente similare, la ACEEAȘI ORĂ, la 100 km distanță!

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Coincidență STRANIE, în cursul serii trecute! Doi tractoriști au murit, la distanță de 93 de kilometri, în accidente aproape trase la indigo, la aceeași oră!

Unul dintre accidente s-a produs la Urmeniș, județul Mureș, unde un bărbat în vârstă de 47 de ani a murit, fiind prins sub tractor.

„Pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Râciu intervin în aceste momente în cazul unei persoane surprinse sub tractor în localitatea Camp, comuna Urmeniș. Victima a fost evacuată de sub tractor, este de cod roșu, se aplică manevrele de resuscitare.

In urma manevrelor de resuscitare aplicate de catre echipajul SMURD aflat la locul evenimentului, victima – sex masculin, 47 ani, a fost declarata decedata. Fortele se intorc la baza.”, transmitea – aseară – ISU Mureș.

La aceeași oră, pompierii clujeni interveneau la Bobâlna, într-un accident similar.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în apropiere de localitatea Băbdiu, com. Bobâlna, unde un bărbat de cca 50 de ani a fost surprins sub un tractor.


Au fost dislocate la fața locului două autospeciale și un echipaj SAJ, iar salvatorii au fost nevoiți să se deplaseze pentru a ajunge la locul solicitării cca 3km pe drum forestier.

Deplasarea pe acest segment de drum greu accesibil a fost realizată prin intermediul autospecialei cu tracțiune integrală, în care au fost mutate utilajele pentru descarcerare, echipamentele medicale și personalul ISU și SAJ.


Din păcate, în momentul sosirii s-a constatat că bărbatul prezenta traumatisme incompatibile cu viața.”, transmitea ISU Cluj.

 

Vârste similare – în jur de 50 de ani

Accident de tractor

Prinși sub tractor

Morți

 

Coincidență STRANIE!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: