spot_img

Coincidență STRANIE: Doi tractoriști, morți în accidente similare, la ACEEAȘI ORĂ, la 100 km distanță!

Date:

Share post:

Coincidență STRANIE, în cursul serii trecute! Doi tractoriști au murit, la distanță de 93 de kilometri, în accidente aproape trase la indigo, la aceeași oră!

Unul dintre accidente s-a produs la Urmeniș, județul Mureș, unde un bărbat în vârstă de 47 de ani a murit, fiind prins sub tractor.

„Pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Râciu intervin în aceste momente în cazul unei persoane surprinse sub tractor în localitatea Camp, comuna Urmeniș. Victima a fost evacuată de sub tractor, este de cod roșu, se aplică manevrele de resuscitare.

In urma manevrelor de resuscitare aplicate de catre echipajul SMURD aflat la locul evenimentului, victima – sex masculin, 47 ani, a fost declarata decedata. Fortele se intorc la baza.”, transmitea – aseară – ISU Mureș.

La aceeași oră, pompierii clujeni interveneau la Bobâlna, într-un accident similar.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în apropiere de localitatea Băbdiu, com. Bobâlna, unde un bărbat de cca 50 de ani a fost surprins sub un tractor.


Au fost dislocate la fața locului două autospeciale și un echipaj SAJ, iar salvatorii au fost nevoiți să se deplaseze pentru a ajunge la locul solicitării cca 3km pe drum forestier.

Deplasarea pe acest segment de drum greu accesibil a fost realizată prin intermediul autospecialei cu tracțiune integrală, în care au fost mutate utilajele pentru descarcerare, echipamentele medicale și personalul ISU și SAJ.


Din păcate, în momentul sosirii s-a constatat că bărbatul prezenta traumatisme incompatibile cu viața.”, transmitea ISU Cluj.

 

Vârste similare – în jur de 50 de ani

Accident de tractor

Prinși sub tractor

Morți

 

Coincidență STRANIE!

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Peste 700 de tone de material antiderapant folosite în acțiunile de deszăpezire și de combatere a poleiului pe drumurile județene

Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă           Consiliul Judeţean...

Politistii clujeni cauta un barbat care a violat o fata de 17 ani

Bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol, căutat de...

Modificarea legislativă care nu mai lasă pe nimeni să scape!

Persoanele care, până acum, nu și-au încheiat contract pentru...

Lovitură GREA pentru aripa Lungu – Tomac din PMP – Curtea de Apel București le-a tăiat aripile!

Curtea de Apel București s-a pronunțat ieri într-unul dintre...
%d bloggers like this: