spot_img

Cod ROȘU de intervenție la Turda – 6 persoane au murit, 4 erau copii

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Planul ROȘU  de intervenție a fost activat, în această dimineață, pe strada Nicolae Teclu din Turda, din cauza producerii unui incendiu.

La ora 6:05, autospeciale ale ISU Cluj, SMURD și SAJ au intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui incendiu, pe strada amintită anterior.

6 persoane au decedat, dintre care 4 copii, din cauza intoxicării cu fum. Un singur băiat, în vârstă de 14 ani, a fost dus la Spitalul Municipal Turda, în comă.

„Pompierii din cadrul Detașamentelor Turda, 1 și 2 Cluj-Napoca au intervinit în această dimineață, cu trei autospeciale, o autoutilitară pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD și cinci SAJ pentru a acorda asistență medicală de urgență pentru șapte persoane găsite inconștiente, în urma unui incendiu care a cuprins o casă de locuit situată pe strada Nicolae Teclu din municipiul Turda.


Pompierii au evacuat de urgență, din două încăperi aflate în flăcări și inundate cu fum, doi adulți și cinci copii, cărora le-au acordat primul ajutor calificat.
A fost declanșat planul roșu de intervenție începând cu ora 6.05.


Unul dintre copii, respectiv un băiat de 14 ani, prezenta semnale vitale și a fost transportat de urgență la spital de către un echipaj SAJ.

 


Au fost aplicate manevre de resuscitare mai bine de o oră pentru patru copii și doi adulți, de către salvatori SMURD, SAJ și pompieri, însă fără a readuce semnalele vitale pentru nici unul dintre aceștia.”, transmite ISU Cluj.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Colegiul Tehnic Turda este în doliu – profesorul, Olimpiu Vesa, a decedat

  „Cu adânca durere in suflet profesorii Colegiului Tehnic Turda plâng moartea celui despre care acum spunem ca a...

Lucrare de profesioniști – curțile interioare din Turda arată ca în Vest

Curțile interioare de pe strada Calea Victoriei 122-132/Nuferilor 1-19 au fost modernizate cu ultimul strat de asfalt.   În cursul...

Compania de Apă Arieș sprijină tinerii din Turda și Câmpia Turzii!

Încă de la începutul anului, Compania de Apă Arieș a dat dovadă de solidaritate și sprijin în ceea...

În atenția călătorilor TUP

Luni, 09 Mai, în intervalul orar 11:00 -13:30, circulația în centrul Turzii va fi întreruptă din cauza manifestărilor...
spot_img

Turdeanul, Darius Babaioana, continuă să strălucească, la cel mai înalt nivel

Este mândria Ardealului în sporturi cu motor, ducând mai departe pasiunea tatălui său, iar în acest week-end a participat la una dintre cele mai...
%d bloggers like this: