fbpx
HomeStiri - nationalCNAIR vine cu clarificari in chestiunea Autostrazii Campia Turzii - Targu Mures
spot_img
spot_img

CNAIR vine cu clarificari in chestiunea Autostrazii Campia Turzii – Targu Mures

- Publicitate -
spot_img

Precizare

20.08.2019

Autorizația de Construcție pentru sectorul de autostradă Târgu Mureș- Ungheni a fost prelungită încă din 11 aprilie 2019 !

Valabilitatea Autorizației de Construcție a fost prelungită de Ministerul Transporturilor până pe data de 27 aprilie 2020, în conformitate cu prevederilie legii și vizează executarea lucrărilor pe Lotul 1 Târgu Mureș- Ungheni (km 0+000 – km 4+500).

Precizăm că în acest moment se așteaptă decizia motivată a instanței pentru a putea fi declanșată procedura de semnare a contractului între CNAIR S.A. și firma declarată câștigătoare în urma acțiunilor în justiție.

Facem din nou apel la Asociația Pro Infrastructura să se documenteze temeinic înainte să lanseze public informații pe teme care țin de dezvoltarea infrastructurii din România.

Considerăm că modul superficial în care această Asociație abordează teme de interes public, creează confuzie și discreditează eforturile reale ale altor Asociații din domeniu, care cu bună credință doresc să sprijine dezvoltarea infrastructurii românești.

CNAIR S.A

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: