fbpx
Sunday, June 4, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeCluj NewsClujul ăla cu bune practici medicale! Mămică disperată, pusă să aștepte 4...

Clujul ăla cu bune practici medicale! Mămică disperată, pusă să aștepte 4 ore la UPU Cluj

spot_img

O femeie din Cluj Napoca și-a spus „of”-urile, pe rețelele de socializare, după ce – din cauza proastei gestiuni a infrastructurii de urgențe pediatrice, a fost nevoită să aștepte mai bine de 3 ore, cu copiii febrili, în antecamera de la UPU.

Dragi mamici,

Ce si cum putem face ca sa se deschida urgentele si din cadrul celorlalte pediatrii.
Mi se pare imposibil sa stai 3-4-5 ore sa astepti,cu copilul cu febra 39-40 si inca sa nu intri. Oare domnilor Alin Tișe sau Emil Boc nu se poate face ceva in privinta asta? Nu putem schimba ceva in acest sistem ca lucrurile sa mearga mai bine? Eu sunt cu 2 copii cu febra mare, asteptand de cel putin 3 ore si cred ca mai avem de asteptat fiind inca nepreluati copii, care erau aici inainte sa ajungem noi.
 
Nu poti sa tii intr-o camera de cativa metri patrati copii cu gripa, Covid, varicelă,raceli etc…risti ca in cateva zile copiii sa se intoarca din nou in #UPU cu maladiile contactate de acolo.
 
Si ca sa nu existe comentarii in urma apelurilor efectuate catre Alopedi si Peditel 1791. Sfat medical pediatric prin telefon, non stop Peditel 1791. Sfat medical pediatric prin telefon, non stop am ajuns la UPU, conform recomandarilor primite.
 
As ruga pe oricine care are puterea sa faca ceva sa faca !!!!”, a spus mămica.
 
Cei de la Peditel au scos în evidență faptul că Spitalul de Copii este gestionat de Consiliul Județean Cluj, iar Alin Tișe este cel care ar trebui să „ordoneze” deschiderea celorlalte camere de gardă, pentru copii.
 
Spitalul de Copii Cluj este in subordinea Consiliului Judetean Cluj. Doar domnul presedinte Alin Tise impreuna cu managerul Spitalului de Copii pot lua decizia redeschiderii celorlalte camere de garda.
Solicitati o audienta atat la domnul presedinte Alin Tise, cat si domnului manager al spitalului.”, au scris cei de la Peditel, pe rețelele de socializare.
spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: