CLUJ: Scandal terminat într-o baie de sânge între fostul soț și actualul concubin al unei femei!

spot_imgspot_img

În această seară, un scandal izbucnit între fostul soț și actualul concubin al unei femei, s-a terminat într-o baltă de sânge, în apropiere de Cluj.

“Astăzi, în jurul orei 19.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au fost sesizați printr-un apel la SNUAU 112 cu privire la faptul că pe terasa unui bar din localitatea Jucu de Sus, comuna Jucu, a avut loc o agresiune între doi bărbați.

Din cercetările preliminare rezultă că, între cele două persoane ar fi existat un conflict, urmat de o agresiune, rezultând rănirea unuia dintre ei cu un obiect ascuțit. La scurt timp, unul dintre cei doi ar fi părăsit locația.

Ulterior, în jurul orei 19.15, printr-un alt apel la SNUAU 112 a fost sesizat faptul că acesta a fost găsit rănit, într-un ansamblu de locuințe din aceeași localitate.

Cercetările se află în curs de derulare”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Practic, potrivit Ziua de Cluj, fostul soț și actualul concubin s-au întâlnit la bar. După ce fostul soț l-a înjunghiat pe actualul concubin, acesta a fugit de la fața locului.

„Ajuns în fața blocului unde locuiește, fostul soț ar fi încercat să se sinucidă cu mai multe împunsături de cuțit, secționându-și artera femurală.”, menționează sursa amintită.

spot_img
%d