fbpx
spot_img
HomeȘtiri din sănătateClinica Imperia - excelență în servicii medicale!

Clinica Imperia – excelență în servicii medicale!

- Advertisement -

Medicii care compun colectivul celui mai nou brand medical turdean, de la „Clinica Imperia”, au susținut ieri – 15 iulie 2021 – o conferință de presă.

În prezența primarului – Cristian Matei, a deputatei – Cristina Burciu și a city-managerului – Dorin Apahidean, medicii de la Clinica Imperia și-au expus viziunea și năzuințele pentru viitor.

„Am creat această clinică deoarece am vrut să venim în sprijinul cetățenilor, cu servicii medicale de ultimă generație. Astfel îi vom putea ajuta atât în materie de diagnosticare, cât și de tratament. Avem 4 specializări: Dermatologie, Obstetrică-Ginecologie, Chirurgie și Boli Interne, astfel că medicii noștri vor putea să le ofere cele mai bune soluții pacienților. Dacă nu îi vom putea trata noi, cu siguranță îi vom direcționa către alte clinici, astfel că nici un pacient nu va pleca de la noi fără o rezoluție.”, spune Mara Sur, medic specialist dermatologie, Clinica Imperia.

Colectivul clinicii este compus din:

Mara Sur și Melinda Fabian, pentru specializarea de dermatologie / Mahmud Alajmi și Tudor Filip pentru specializarea de obstetrică-ginecologie / Igor Cojocaru, pentru chirurgie / Andreea Popa Nedelcu, pentru boli interne.

 

Melinda Fabian, medic dermatolog din Câmpia Turzii, a demarat o campanie de verificare GRATUITĂ a alunițelor de pe piele. Astfel, toți cei care doresc o verificare gratuită, se pot programa pentru aceasta la numărul de telefon: 0758.771.384

De asemenea, medicul ginecolog, Mahmud Alajmi, a declarat că intenționează să demareze o campanie GRATUITĂ de screening Babeș-Papanicolau, însă mai multe detalii vor transmite după ce vor parafa un protocol cu un laborator de cercetare.

Pe de altă parte, începând cu luna august, Clinica Imperia va pune la dispoziția pacienților servicii decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

La finalul conferinței de presă, atât Cristian Matei, cât și Mara Sur au acordat declarații presei locale.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Concert caritabil Dorian Popa

0
Dorian Popa va sustine un concert caritabil pe 21 Februarie la Sighisoara in sala Restaurantului Imperial, incepand cu ora 19:00. Biletele costa 50 lei...

Comentarii

%d bloggers like this: