fbpx
spot_img
HomeStiri din ClujCJ Cluj - Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii va asigura permanența...

CJ Cluj – Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii va asigura permanența în perioada sărbătorilor de iarnă

- Advertisement -

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, va asigura permanența pe întreaga durată a sărbătorilor ce se apropie, obiectivul fiind acela al menținerii continuității activității și a actului medical.

În acest context, în perioada 25-27 decembrie a.c. și 1-3 ianuarie 2021, în cadrul instituției medicale vor funcționa secțiile clinice Pediatrie I, II și III, Chirurgie și Ortopedie Pediatrică, ATI, Psihiatrie Pediatrică, Neurologie Pediatrică, Neonatologie Prematuri, precum și Laboratorul Radiologie și Imagistică Medicală și Unitatea de Primire a Urgențelor.

Totodată, părinților clujeni li se reamintește posibilitatea de a apela oricând, în regim non-stop, serviciul de call center pentru urgențe pediatrice ALOPEDI 0364-917, cel care și-a dovedit din plin utilitatea, de-a lungul celor șapte ani de funcționare.

 

 

Biroul de presă

24 decembrie 2020

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Primăria Câmpia Turzii stimulează performanța școlară

0
Consiliul Local Câmpia Turzii a aprobat propunerea primarului, Dorin Nicolae LOJIGAN de majorare a burselor de merit și de performanță acordate elevilor care sunt...

Comentarii

%d bloggers like this: