spot_img

CJ Cluj – informare de presa – Spitalul de Boli Psihice Cronice Borșa a fost reacreditat

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Spitalul de Boli Psihice Cronice Borșa, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, a fost reacreditat, fiind reîncadrat din categoria a V-a în categoria a II-a de acreditare.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Este o nouă reușită care ne bucură, cu atât mai mult cu cât vorbim despre un spital care activează în domeniul bolilor psihice și care gestionează bolnavi cronic. Această acreditare dovedește, o dată în plus, că totalitatea investițiilor realizate de către forul administrativ județean, împreună cu profesionalismul personalului, constituie formula ideală ce stă la baza unui act medical de cea mai înaltă calitate.”

Activitatea de evaluare a presupus analiza unui număr de 1.258 de indicatori prin care membrii comisiei au măsurat gradul de asigurare și îmbunătățire continuă a calității serviciilor de sănătate și a siguranței pacientului.

În urma procesului de analiză și evaluare a tuturor criteriilor, Spitalul de Boli Psihice Cronice Borșa a obținut un punctaj de nu mai puțin de 86,93%.

Unul dintre factorii care a influențat în mod pozitiv obținerea acestui rezultat a fost pavilionul ultramodern, nou construit și finanțat integral de către Consiliul Județean Cluj. 

Imobilul cu regimul de înălțime D+P+2E dispune de facilități si dotări de ultimă generație: cabinet medical și de tratament la fiecare etaj, bloc alimentar nou, sală de recreere la fiecare nivel, 27 de saloane și personal medical de specialitate. Totodată, în cadrul spitalului există o farmacie cu circuit închis, o sală de mese, o spălătorie, precum și alte spații de depozitare.

Nu în ultimul rând, un alt factor care a contribuit la obținerea noii acreditări a fost existența Proiectului tehnic și a documentațiilor necesare pentru edificarea de către Consiliul Județean Cluj a unui nou pavilion, cu regimul de înălțime P+2E.

 

Biroul de presă

16 decembrie 2021

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Și-a luat bătaie de la un transgender, în Iulius Mall

Pe rețelele de socializare a apărut o filmare în care un tânăr se ia la bătaie cu un...

A lovit o femeie de 66 de ani cu trotineta ȘI A FUGIT DE LA FAȚA LOCULUI – o cunoașteți?

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit la un accident de circulație semnalat la data...

Crimă în zona de munte a Clujului? O târgumureșeancă a dispărut în condiții suspecte

La data de 23 mai a.c., în jurul orei 13.05, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel...

Cu burta la gură, înainte de majorat – vezi câte mame minore are județul Cluj

În conformitate cu statisticile europene publicate recent, România se numără printre țările cu cele mai multe mame minore. Pornind...
spot_img

La Câmpia Turzii ninge de mai bine de 6 ore – nu vă hazardați în trafic!

Județele Cluj, Mureș și Alba sunt sub cod galben de ninsori încă de azi-noapte. În acest context, eforturile echipelor de la deszăpezire par aproape redundante. RefleqtMedia...
%d bloggers like this: