spot_img
spot_img

CJ Cluj: Drumul Apusenilor, finalizat în proporție de 90%

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Președintele Consiliul Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a realizat o analiză la zi a lucrărilor efectuate pe drumul județean de importanță turistică ce leagă localitatea Valea Drăganului de zona Barajului Floroiu.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Stadiul fizic al lucrărilor pe cei 25 de km ai Drumului Apusenilor este de cca. 90%. În prezent se lucrează intens la cele șapte poduri de pe traseu, inclusiv la cel mai important obiectiv rămas de executat, respectiv podul principal care traversează râul Crișul Repede”.

Concret, în ceea ce privește lucrările la trama stradală, constructorul a reușit să finalizeze toate lucrările conexe: șanțurile, rigolele, accesele la proprietăți, podețele, etc. În acest moment se așterne stratul final de uzură, acesta fiind deja amplasat pe o lungime de cca. 15 km.

În paralel, se lucrează la cele șapte poduri de pe amplasament, stadiul fizic al lucrărilor apropiindu-se de 50%. După completa finalizare a acestor obiective de infrastructură, constructorul va așterne stratul de uzură și pe restul sectoarelor.

Amintim faptul că Drumul Apusenilor vizează conectarea localităților din județele Cluj şi Bihor la Rețeaua de transport TEN-T, prin modernizarea și reabilitarea a două sectoare de drum județean: DJ 764B (Valea Drăganului –Baraj), în lungime de peste 22 km și DJ 108K (lim. județ Bihor – Baraj), în lungime de 3 km.

 

Biroul de presă

2 iunie 2022

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Un nigerian, care a amenintat o copila de 19 ani si s-a luat la harta cu politistii, acuza ca “a fost batut de gabori”

Mai nou, orice copil penibil cu 4 clase si antecedente penale e mare trapper. Acesta este si cazul lui...

Promovabilitate de peste 92% la Evaluarea Națională, în județul Cluj – locul 2 pe țară la numărul de medii de 10

Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Cluj au centralizat rezultatele înregistrate la examenul de Evaluarea Națională pentru absolvenții clasei a...

O femeie este dată dispărută de familie – ultima dată a fost văzută în Iulius Mall Cluj

O femeie care a venit de curând din Belgia este dată dispărută de familie. Tânăra locuiește în Satu Mare...

Educația pentru sănătate se va face doar din clasa a VIII-a şi doar cu acordul părinților – educația sexuală NU se predă!

Parlamentarii au decis că Educația pentru sănătate, care cuprinde şi partea de educaţie sexuală, se va face în...
spot_img

Cluj Napoca trece de 6‰ / Tureni sare de 7‰

Situația cazurilor active de COVID-19 din județul Cluj se înrăutățește, cu fiecare zi care trece. Astăzi, rata de infectare COVID-19 în Cluj Napoca a trecut...
%d bloggers like this: