19.8 C
Turda
Sunday, July 31, 2022
spot_img
HomeCluj NewsCiteste prima declaratie data de Liviu Alexa in calitate de presedinte al...

Citeste prima declaratie data de Liviu Alexa in calitate de presedinte al PSD Cluj

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ieri seara, scena politica a judetului Cluj era socata de schimbarile produse la PSD.

Comitetul National al partidului a decis demiterea lui Horia Nasra si inlocuirea acestuia cu jurnalistul si fostul candidat la Primaria Cluj Napoca, Liviu Alexa.

“Mulțumesc doamnei președinte Viorica Dăncilă pentru încrederea și curajul de a mă numi în această poziție despre care vă reamintesc că este interimară.

Nu m-a făcut mama președinte PSD Cluj și nici nu o să mor dacă nu o să mai fiu. Atâta timp cât voi îndeplini această funcție, o să muncesc așa cum am muncit mereu pentru proiectele mele. Nu mă voi lăsa șantajat de nici o amenințare cu plecatul a vreunui primar sau deputat, însă voi vrea să colaborez cu toți cei care doresc să muncească și să facă social-democrație, nu cumetrie. Sunt tânăr și prioritatea mea va fi aducerea de tineri în partid.

Nu vreau să fiu nici șef la Transelectrica, nici la Transgaz. Nu candidez la Primărie, vreau doar să arăt ce înseamnă să gândești eficient, alături de o echipă care își dorește să tragă”, a declarat Liviu Alexa, proaspătul președinte al PSD Cluj.

In contrapartida, fostul presedinte, Gabriel Horia Nasra, a acuzat lipsa alegerilor libere in decizia partidului de a-l debarca.

“În această seară, doamna Viorica Dăncilă a propus schimbarea președintelui interimar al PSD Cluj fără alegeri libere și fără vreun motiv real, ci dintr-un considerent pur subiectiv. Cei mai mulți colegi au votat această propunere. Nu toți 🙂

Le mulțumesc colegilor din PSD Cluj pentru buna colaborare din ultimii trei ani, de la fiecare am învățat câte ceva!

Despre greșeli mari, făcute de “lideri” vremelnici și nepricepuți vom mai vorbi.”, a spus Nasra.

Chiar daca va ramane pe functia de deputat si va fi membru PSD Cluj, Horia Nasra in mod cert nu va mai prinde un loc eligibil la alegerile parlamentare de anul viitor.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: