16 C
Turda
Saturday, August 13, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaCiprian Rigman cauta nod in papura directorului DPT

Ciprian Rigman cauta nod in papura directorului DPT

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Prin intermediul a 3 fotografii care, defapt, ii contrazic afirmatiile, fostul consilier local liberal turdean, Ciprian Rigman, s-a apucat sa conteste activitatea de deszapezire.

“Asa arata strada Baritiu, o artera circulata intens, la ora 7.45! Nimic curatat, nu tu nisip, nu tu sare! Incompetenta directorului Balahura de la Domeniul Public e un fapt cert, probat continuu! Trist este ca incompetenta domniei sale este premiata cu 8.000 de lei pe luna! Asisderea arata toate strazile principale: Dragalina, Stefan cel Mare, Calea Victoriei! Este o incompetenta generala! Domnule Balahura, Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in straita! Domnule primar Matei, il punem la treaba pe Balahura sau suntem complici la incompetenta?! Rusine maxima!”, a spus Rigman.

Defapt, avand in vedere caderile masive de zapada din aceasra noapte, drumurile turdene sunt circulabile.

Desigur, daca este sa aplicam standarde din Suedia, Norvegia sau Finlanda, tari la care Rigman aspira, interventia DPT a fost PREA BUNA, deoarece normatiele din domeniu stipuleaza ca nu e necesara interventia utilajelor pe timp de ninsoare, ci doar dupa oprirea caderilor de zapada.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: