fbpx
spot_img
spot_img

Ciolacu dinamitează planurile președintelui – se fac calcule pentru anticipate

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

După ce președintele României, Kalus Iohannis, l-a numit premier pe Dacian Cioloș, președintele PSD, Marcel Ciolacu aruncă „bomba”.

- Advertisement -
- Advertisement -

Printr-o postare pe rețelele de socializare, Ciolacu a declarat că PSD nu va vota NICIODATĂ un guvern condus de Cioloș.

”Desemnarea lui Cioloș reprezintă primul pas spre anticipate!

PSD NU va vota niciodată un nou Guvern ZERO!

Am dat jos Guvernul Cîțu cu o moțiune de cenzură în care am criticat și prestația miniștrilor USR. PNL și USR au distrus cot la cot România timp de un an de zile. Toată România știe acest lucru!

Să se voteze partenerii alianței pierzătorilor între ei!

Altfel, este clar că în actuala conjunctură nu se poate forma o majoritate stabilă care să guverneze eficient România.”, a spus liderul social-democrat.

Ba mai mult, nici Florin Cîțu nu-l susține pe Cioloș, sfătuindu-l pe acesta să facă o coaliție de guvernare cu cei alături de care USR a votat moțiunea anti-PNL.

Revenind la Ciolacu, președintele PSD a contestat ferm programul de guvernare al USR.

“Sărăcie, Frig și Foame – acesta este adevăratul program de guvernare al oricărui premier pus de Iohannis, indiferent că-l cheamă Cioloș sau Cițu!

După doi ani de administrat țara, Dreapta și-a epuizat orice resursă de credibilitate și competență. România are azi cea mai scumpă piață spot a energiei din Europa, iar gazul pentru iarnă este de 5 ori mai scump. Inflația a explodat, prețul alimentelor a crescut în multe cazuri și cu 40%, iar antreprenorii primesc zilnic șocuri legate de viitor. Românii tremură de frig în case, bolnavii tremură de spaimă în spitale, copiii trec săptămânal cu sutele de mii către o școală online formală și fără resurse reale de funcționare.

Iar în vreme ce ei caută majorități iluzorii de guvernare, PSD va construi săptămâna viitoare o majoritate concretă pentru a trece prin Parlament plafonarea prețurilor la energie și gaze! Aceasta este adevărata prioritate pentru binele populației! Este răspunsul nostru concret la iresponsabilitatea lor fără margini.”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: