spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Cine și de ce încearcă mușamalizarea incendiului de la Pădureni?

În după-amiaza zilei de vineri, 4 august 2023, un incendiu de locuință a fost raportat în satul Pădureni, comuna Tritenii de Jos.

Baraca arsă în incendiu ar fi fost amplasată lângă căsuța în care-și face veacul o bătrânică, de care ar avea grijă Serviciul Social al Primăriei Triteni.

„Au intervenit pompierii Detașamentului Turda cu două autospeciale, alături de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din Tritenii de Jos pentru a stinge un incendiu care a pornit de la deșeuri aprinse pentru igienizare și s-a extins la o baracă. Cea din urmă a fost distrusă în totalitate. Nu au fost persoane care să solicite consult medical. Evenimentul a fost anunțat în jurul orei 18.30.”, transmite ISU Cluj, în exclusivitate pentru RefleqtMedia.

Ei bine, pornind de la acest aspect, apare ipoteza potrivit căreia s-ar putea ca cineva să vrea „mușamalizarea” condițiilor în care a izbucnit incendiul.

Martori din comuna Tritenii de Jos afirmă că un angajat al Primăriei Tritenii de Jos ar fi fost cel care ar fi pornit incendiul de la Pădureni.

Ba mai mult, la 24 de ore după incendiu, un buldozer al Primăriei a luat TOATE elementele barăcii arse și a împrăștiat, în timp record, pământ „proaspăt” în zonă.

Dacă un angajat al Primăriei Tritenii de Jos a pornit incendiul care a distrus baraca, acesta ar trebui ȘI AMENDAT pentru neluarea măsurilor de supraveghere la incendiu, dar și CERCETAT PENAL pentru distrugere.

RefleqtMedia monitorizează situația de la Triteni și a demarat o investigație pentru a afla cine este angajatul Primăriei care a aprins baraca, de ce nu a fost supravegheat focul și de ce un angajat al Primăriei Triteni a încălcat legislația în ceea ce privește prevenirea incendiilor de vegetație.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img