spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Ucigasul de la Turda – arestat preventiv

RefleqtMedia a aflat noi detalii despre omorul care a...

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

Certificăm punctele gastronomice locale din Ceanu Mare!

Primarul Comunei Ceanu Mare, domnul Virgil PĂCURAR, în parteneriat cu „GAL Poarta Apusenilor” și „Asociația pentru Promovarea Gastronomiei, Culturii și Tradițiilor Transilvane”, anunță cu mândrie succesul programului de formare profesională dedicat înființării punctelor gastronomice locale.

Sâmbătă, 25 mai 2024, ora 16:00, la Căminul Cultural Ceanu Mare va avea loc ceremonia de înmânare a atestatelor pentru cursanții care au finalizat cu succes acest program. Evenimentul va fi marcat și de o degustare de preparate tradiționale, pregătite chiar de către participanții la curs.

Această inițiativă sprijinită de domnul primar, Virgil PĂCURAR, a oferit cursuri de formare profesională gratuite, având ca scop încurajarea antreprenoriatului în domeniul gastronomic și valorificarea produselor și tradițiilor locale. Prin intermediul acestor cursuri, participanții au dobândit cunoștințele și abilitățile necesare pentru a-și deschide și gestiona propriile puncte gastronomice, contribuind astfel la dezvoltarea economică și culturală a zonei.

Primăria Ceanu Mare, împreună cu partenerii lor, își exprimă aprecierea față de toți cursanții și îi felicită pentru implicarea și dedicarea lor. De asemenea, reiterează angajamentul de a sprijini în continuare inițiativele care promovează identitatea locală, dezvoltarea durabilă a comunităților și turismul gastronomic în zonă.

Despre parteneri:

GAL Poarta Apusenilor: Grup de Acțiune Locală care sprijină dezvoltarea rurală în zona Munților Apuseni.
Asociația pentru Promovarea Gastronomiei, Culturii și Tradițiilor Transilvane: Organizație non-profit dedicată conservării și promovării patrimoniului gastronomic și cultural al Transilvaniei.

Biroul de presă al Comunei Ceanu Mare

spot_img
spot_img